Kapat !
HÜSEYİN OPRUKÇU CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

HÜSEYİN OPRUKÇU CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

Başkan Oprukçu’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

HÜSEYİN OPRUKÇU CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
2022-10-27 12:50:30

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR

Başkan Oprukçu mesajında: 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet; egemenliği kayıtsız, şartsız millete ait kılan, milletimize bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bu değerli mirası yaşatmak ve gelecek nesillere bırakmak hepimizin görevi olmalıdır. Öyle ki ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ifadeleriyle Ulu Önderimiz Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılmasını bizlere, bizden sonra da gelecek nesillerimize vasiyet etmiştir. İnanıyorum ve biliyorum ki bu aziz millet mirası koruyacak ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılacaktır ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Oprukçu: Milli birlik ve beraberliğimizi korumalı, gelecek nesillerimize aktarmalı ve bizi biz yapan değerlerimizi yaşatmalıyız. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışan unsurlara fırsat vermemeliyiz. Bizi yıkmaya çalışan teröre ve düşmanlarımıza karşı Çanakkalede, Kurtuluş Savaşında, en son 15 Temmuzda olduğu gibi dik durmalı, her zaman vatanını seven, koruyan, milli şuur ve birliğinden vazgeçmeyen bireyler olmalı, bireyler yetiştirmeliyiz. Vatan bir bütündür, bölünemez ilkesiyle ecdadımızın kanlarıyla, canlarıyla kazandığı bu toprakların bir karışına bile göz dikenlere en büyük cezayı, yine bu aziz milletin cesaret ve feraseti kesecektir. Türk Milleti tarihte de olduğu gibi ilelebet bağımsızlığına, vatanına göz dikenleri tarihin tozlu raflarına gömecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümünü kutluyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle ve hürmetle anıyorum. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 75540

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI