Ereğlide Cumhur İttifakı Bayramlaştı

Ereğlide Cumhur İttifakı Bayramlaştı

Başkan Oprukçu kapıda karşılandı

Ereğlide Cumhur İttifakı Bayramlaştı
2023-04-23 13:36:38

Cumhur İttifakı Karşılıklı ziyaretlerle bayramlaşarak Bir bayram da 14 Mayıs akşamı yapacağız denildi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığını Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile birlikte Cumhur İttifakı paydaşı olan MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz, milletvekili adayı Bilal Yiğit ve beraberindeki partililer Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ile bir araya geldiler.

Cumhur İttifakı taraflarının Ereğli İlçe Başkanları ile Milletvekili adaylarının ve partililerin bayramlaşma ziyaretinde ortak dil Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğanı tekrar 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek şeklinde oldu.

Seçim sürecinin 14 Mayısa kadar gece gündüz yoğun bir şekilde devam edeceği, çalışmaların ülkenin geleceği açısından Cumhur İttifakının başarısıyla sonuçlanması hedefleniyor.

Ardından iadei ziyaret olarak Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatınca Cumhur İttifakı ortağı MHP Ereğli İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve beraberinde Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ile partililer, MHP İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz ve Parti yönetim kurulu ile bir araya geldiler.

Burada ise Hedef belli, yol belli. Fedakarlıkla ve başarı odaklı yürünecek bu yolun sonunda kazanan Cumhur İttifakı olacak, Türkiye Yüzyılında kazanan ülkemiz olacak denildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23957

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Özel Bireyler İçin Özel Program
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Özel Bireyler İçin Özel Program
UĞUR İBRAHİM ALTAY: MALAS CADDESİ DAHA KONFORLU
UĞUR İBRAHİM ALTAY: MALAS CADDESİ DAHA KONFORLU