Kapat !
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OPRUKÇU’DAN NET MESAJ

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OPRUKÇU’DAN NET MESAJ

Yönüm belli, duruşum belli, hedef Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin geleceği için kazandırmalıyız

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OPRUKÇU’DAN NET MESAJ
2023-01-11 14:55:32

zEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Ereğli'deki basın kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.
Oğuz Ata Belediye Tesislerinde bir araya geldiği basın mensuplarının günlerini kutlayan Oprukçu, basın ahlak yasasına uygun, çizgisinden ödün vermeden halkı aydınlatan basın mensuplarının kamu görevi yaparak hizmet ürettiklerini vurguladı.
Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı olduğunu belirten Oprukçu, "Bu ittifakın bozulması için zillet ittifakı sürekli oyun içinde oyun oynuyor. Ancak hem Cumhurbaşkanımız hem de Genel Başkanımız bu oyunlara gelmiyor ve oyunlarını sürekli bozuyor. Şahsımı da Cumhurbaşkanı ile karşı karşıya getirmek isteyenler var. Neymiş efendim 'Ereğli'nin il olmasının önündeki engel Cumhurbaşkanıymış' ben öyle demişim. Beni bu ithamla hedef göstermeye çalışanlar Hüseyin Oprukçu'yu tanımıyorlar. Cumhur ittifakına halel gelecek her adımdan imtina ederim. Ben Milliyetçi Hareket Partiliyim. Milliyetçi Hareket Partili olmak benim şerefimdir. Ben şerefime laf düşürmem. Düşürmek isteyenlere de fırsat vermem. Haksızlığa karşı ses çıkarmayanlar dilsiz şeytandır. Sizler bu şeytanlardan olmayınız. Doğru, dürüst, ilkeli habercilik anlayışınızı sürdürmeye devam ediniz. Gününüzü tekrar kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 49812

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI