İşi gereği Mersinde ticaret hayatını sürdüren İşinsanı Osman Seyhan, AK Parti ilçe başkanı sayın İbrahim Erol Sosyal medya hesabından Sazgeçit mahallesi ziyaretimizde; dile getirdikleri toplulaştırma sorunu için muhtarım ve hemşehrilerimizle birlikte Konyada gerekli mercilerle giderek çözüm odaklı görüşmeler gerçekleştirdik. Her zaman sizlerle bir olmaya ve problemlerin çözümü konusunda yanınızda olmaya devam edeceğiz paylaşımı yapmış.
Benim daha önceden küçük ama verimli arazilerim vardı. Onlar elimden alınmış, kuş uçmaz kervan geçmez, tarım yapılamaz bir alanda tarafıma yer tahsis edilmiş. Bu mudur toplulaştırma. Sadece ben değil bir çok kişi de aynı dertten muzdariptir. Ömrünü Türkiye Cumhuriyetine adamış bir vatandaş olarak bu yanlışın düzeltilmesini bekliyorum. Her şey adil olsun istiyorum dedi
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.