BURUK VEDA

MUTLU ARI GÖREVİNDEN AYRILDI

BURUK VEDA
2024-05-18 14:30:54

Ereğlinin değişik eğitim kurumlarında görev yapan, son olarak Ereğli Yükseliş Kolejinde müdür olarak çalışan Mutlu Arı görevinden ayrıldığını duyurdu.

Gerek okulun isim değiştirecek olmasından gerekse eşinin rahatsızlığından dolayı bu görevden ayrıldığını belirten Arının açıklaması şu şekilde oldu:

30.04.2024 itibari ile Ereğli Yükseliş Kolejindeki ilkokul ve ortaokul müdürlüğü görevimden, okulumuzun seneye yeni bir isim ve yeni bir yönetimle eğitim öğretime devam edecek olmasından dolayı ayrılmış bulunmaktayım. Bu çalışma sürecimde okulumuzun işleyişinde öğrenci merkezli düşünerek hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen, çalışanları arasında saygınlık kazanmış Çok Kıymetli Kurucum Halil Ercan Beyefendiye ve kendisi hiç bir zaman bir veli çizgisinden öte gitmeyen Nahif bir hanımefendi olarak anımsayacağım eşi Saniye Ercana, eşimin rahatsızlığı nedeniyle okuldan acil ayrılmak durumunda kaldığım için vedalaşamadığım her biri birbirinden değerli öğretmenlerim, çalışma arkadaşlarıma, Mutlu Müdürüm size asla laf getirtmeyiz ‘şevkiyle yürekten candan çalışan destek hizmetindeki bütün personelime bana koşulsuz inanan , canlarını emanet eden çocuklarının eğitimi için kendisinin bir çok isteğinden fedakarlık eden kıymetli velilerime ,güzel anılar biriktirmeme sebep oldukları için çok çok teşekkür ediyorum .Asıl her sabah sizlere kavuştuğum ve sağlıklı olduğum için bana şükrettiren canım çocuklarım; vatanınız kadar güzel bir yer yok. Daha güçlü bir ülke olmak için çok çalışacağınıza inancım sonsuz. Bayrağımız altında sizler Atatürkün gösterdiği çizgide ilerleyecek bu ülkeyi en iyi yerlere getireceksiniz. Dürüst olacak, kültürlü olacak, onurlu ve şerefli olacaksınız. Ailenize değer vereceksiniz. Sizlerin her birini kalbimin bir köşesinde saklayacağım okulumun renk renk minik kuşları … İyiliklere, güzelliklere uçtuğunuzu gördükçe gurur duyacağım sizlerle… Hepinizi güzel bakan yüreklerinizden, yine bir gün aynı havayı birlikte solumak ümidi ile öpüyorum. Sevgi ile kalın. Hayal edebildiğiniz kadar güzel düşünün güzel yaşayın.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 49214

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI