ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yasin Kantaş kamuoyunu bilgilendirdi

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
2024-05-18 14:39:50

Hakkında yapılan dedikodular hakkında açıklama yapma gereği duyan Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yasin Kantaş, ben yanlı ve yanlışlarla mücadele için geldim. Şahsımı iftiralarla yıpratmaya çalışanlara izin vermeyeceğim dedi.

Kantaş yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bugün bir facebook gönderisinin altına yapılan yorum bana iletildi. Bir açıklama yaparak görevimin en başında nasıl bir anlayışa sahip olduğumu bilinmesini isterim. Beni siyasete ve mücadele sahnesine iten temel güç kamuda, siyasi arenada ve daha pek çok alanda yapılan hırsızlıklar, hak ve hukuk düzenindeki yanlışları görmemdi. Bu yanlışlarla ve düzenle mücadele etmek benim hayatımın en temel gayesi oldu. Bu nedenle şahsımı bu gibi iftiralarla kirletilmesine asla izin vermeyeceğim! Hırsızlarla ve haksızlıklarla mücadeleme bundan sonra daha güçlü bir şekilde devam edeceğim. Kamu malına ve parasına olan hassasiyetimden ötürü makamımda kullandığım bilgisayarı da belediyeden tahsis etmedim, kendi şahsi bilgisayarımı getirdim ve bundan sonra da onu kullanacağım. Telefon konusuna gelince 2018 tarihinde aldığım Apple marka iphone8-plus bir telefonum bulunmaktadır.

Ereğliye hizmet etmek için bu görevi kabul ettim. Ve tek hedefim bu uğurda bir şeyler yapmaktır. Ucuz işlerle de kaybedecek vaktim yoktur.

Saygılarımla

Yasin Kantaş

Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müd.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 20330

Kullanıcı Adı

  • Ereğlili akil
    18 Mayıs 2024 Cumartesi

    Genç ve türkiye’nin üst düzey okul mezunu bu gençlerimizi,aşağı çekmektense yüreklendirerek çalışma ortamını kolaylaştırıcı destekleyici ve takdir edici söylem ve tavırda olsak. zaten gencimiz okumuş ,bilgili,donanımlı destek vermek ve memleketimizin değerlerini yüceltmek gerekbugün bu genç kardeşimiz yarınlarda başka gencimiz… saygılarla ereğlim

  • Yücel
    18 Mayıs 2024 Cumartesi

    Tanrım dürüst bilge liyakatli insanları korusun amin


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR