Kapat !
BURHANETTİN SEVENCAN PİKNİK YAPANLARA EŞLİK ETTİ

BURHANETTİN SEVENCAN PİKNİK YAPANLARA EŞLİK ETTİ

Mesire alanlarında Sevencan’a yoğun ilgi

BURHANETTİN SEVENCAN PİKNİK YAPANLARA EŞLİK ETTİ
2023-04-23 22:11:11

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı ve Ramazan Bayramının uğurlandığı günün hafta tatili Pazar gününe denk gelmesiyle birlikte mesire alanlarına akın eden Ereğli'lilerin keyifli anlarında selam vererek her iki bayramımız da kutlu olsun diyen misafirleri vardı.

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan beraberindeki İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ,İlçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile İvriz ve Atatürk Kültür parkı piknik alanlarındaki vatandaşları ziyaret etti.

Siyasetin yoğun temposu yanında oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı ve sıcak sohbetlerin yapıldığı ziyaret sırasında Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencanın halkın içinde bir siyasetçi olarak gözlemlenen doğallığı ve samimiyeti piknikçilerin gönlünü fethetti.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,zafere yürüdükleri 14 Mayısa kadar her ortamda ve şartta vatandaşlarla buluşmaya,Ak Parti iktidarının bu güne kadar yaptığı hizmetleri anlatmaya, Türkiye Yüzyılında hayata geçecek olan projeleri paylaşmaya devam edeceklerini vurgulayarak,Hizmetlerimizle ve samimiyetimizle biz Ak kadrolar olarak vatandaşın gönlünde olduğumuzu biliyoruz ve Milletvekili adayımız Av.Burhanettin Sevencan ‘ a desteklerini bekliyoruz. Milletvekili adayımız Sevencanı meclise gönderirken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı da 13. Cumhurbaşkanımız olarak tekrar seçelim. Desteklerinizin bizlerle beraber olduğuna şüphemiz yok diye konuştu.

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ise tüm samimiyetimizle,vatanımıza ve milletimize olan sevdamızla yanınızdayız. Bizi Yüce Meclisimize gönderdiğinizde samimiyetimizi hizmetlerimizle ortaya koyacağız Allahın izniyle. Geriye bakıp geçen 21 yılı değerlendirdiğimizde ülkemize ne çok hizmetler yapıldığını net bir sekilde görüyoruz. Türkiye Yüzyılının hizmetlerle dolu olacağı döneme girelim inşallah. Bu da Allahın izniyle ve sizlerin ferasetiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı tekrar seçerek mümkün olacak"dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 32700

Kullanıcı Adı

  • Osman
    24 Nisan 2023 Pazartesi

    Kim bu aday tanımıyor bilmiyoruz..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli Belediyesi Sel Çalışmalarıyla Tam Not Aldı
Ereğli Belediyesi Sel Çalışmalarıyla Tam Not Aldı
BAŞKAN MERTCAN’DAN PERSONELE TEŞEKKÜR
BAŞKAN MERTCAN’DAN PERSONELE TEŞEKKÜR