NEJAT TÜRKTAŞTAN KAMUOYUNA

NEJAT TÜRKTAŞTAN KAMUOYUNA

CHP Ereğli ilçe başkanı Türktaş basın açıklaması yaptı

NEJAT TÜRKTAŞTAN KAMUOYUNA
2024-05-02 13:50:09

- 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı; Dünyada 1856 yılından bu yana kutlanmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde ilk 1 Mayıs 1923 yılında kutlanmıştır. Resmi tatil ve bir bayramdır. Zorunlu çalışması gereken ve hizmet etmeye devam eden emekçi insanlar elbette vardır ve hakları ödenecektir.
- Bu bayram kutlamalarına kimse zorla davet edilmemiş, kimseye de sen gelemezsin denilmemiştir.
1 Mayıs, İşçinin ve emekçinin dünyanın her köşesinde 1 gün sesini duyurduğu gündür.
- Cumhuriyet Halk Partisinin adını seçim döneminde bölücü terör örgütleri ile birlikte kullanmak, olmayan ittifakları varmış gibi göstererek insanlarda algı oluşturmaya çalışmanızın sonuçlarını gördük. Aziz EREĞLİLi hemşerilerimiz bölücülere sandıkta bunun cevabını vermiştir. Hatırlatmak isterim ki, Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecek ve arkasından yürüyeceği, yolundan devam edeceği tek kişinin GAZİ MUSATAFA KEMAL ATATÜRK olduğunu bilen bir partidir.. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye ittifakıdır.
- Şarkılar ve Türküler evrenseldir. Herkes her türlü müziği dinler söyler. Tarihten bir hatırlatmada yapmak gerekirse milliyetçi hareket Partisi önceki genel başkanı Sn.Türkeş 1994 yılı seçilerinde dağlara gel dağlara adlı eseri kullanarak seçim müziği olarakta kullanmıştır.
- Bu seçimlerde ise kullandığınız müziğe gelince; Tursilleri, Omoları, Aloları tüm deterjanları Marmara denizine dönüp yıkasak temizlenmez dediğiniz, şimdinin ittifak ortağı olduğunuz parti liderlerinin seslendirmeleriyle seçim arabası gezdirdiniz.
- Hüda Par ile ittifak altında birlikte meclis genel kurulunda özerklik açıklaması yapan Hüda Parı dinlerken keşke bu tepkileri verseydiniz.
- Sessiz ve tepkisiz kaldığınız, çadır mahkemeleri, Oslo görüşmeleri, OY almak için TRTye çıkardığınız Osman Öcalan, Megri megri şarkısını söyleyenlere sorun bence. Önce bunlara cevap verin.
- Yıllarca insanların dini duygularıyla oynayıp, milliyetçi duygularıyla ninni söylediniz.
- 1 Mayıs işçi bayramıdır. Ülke genelinde etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi olarak katılım sağladık. İlçemizde Eğitim-Sen ve Kesk tertip komitesi tarafından hazırlanan programa Ereğli ilçe Başkanlığı olarak katılım sağladık.
Nejat Türktaş
CHP Ereğli ilçe bşk.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64701

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞTULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞTULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR