Kapat !
Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...

Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...

Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...

Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...
2024-03-15 14:13:17

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Batıalagöz Mahallesini ziyaret ettiler.

ANKARADA, KONYADA, EREĞLİDE ÜÇLÜ SACAYAĞINI OLUŞTURMAK İÇİN HÜSEYİN BAŞKANI SEÇMEKLE MÜKELLEFİZ

Ali Demir: Malum bir süreçten geçiyoruz, doğru olan, yapılacak olan en iyi hizmeti yapacak Belediye Başkanını seçmek. Ankarada, Konyada, Ereğlide üçlü sacayağını oluşturmak için Hüseyin Başkanı seçmekle mükellefiz. Seçtiğimiz zaman ne olur il oluruz, seçtiğimiz zaman ne olur hizmetlere gark oluruz. Onun kıymetini iyi bilmemiz ona göre hareket etmemiz lazım şeklinde konuştu.

31 MARTTA BUNLARA CEVABIMIZI VERECEĞİZ, HÜSEYİN BAŞKANIMDA ÖMRÜNÜ VAKFETTİĞİ EREĞLİYE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK

Musa Yılmaz: Seçim takvimi işliyor, yavaş yavaş menzile doğru gidiyoruz. Biz biliyoruz ve inanıyoruz bu menzile Hüseyin Oprukçu Başkanımla sizlerin desteğiyle ulaşacağız. Allahın izniyle Hüseyin Oprukçu Başkanımla biz 31 Martta o menzile ulaşacağız ve onlara sandıkta öyle bir tokat vuracaksınız ki nerden geldiklerini şaşıracaklar ondan sonra gidecek yer arayacaklar. 31 Martta bunlara cevabımızı vereceğiz, Hüseyin Başkanımda ömrünü vakfettiği Ereğliye hizmet etmeye devam edecek şeklinde konuştu.

AK PARTİ İKTİDARI HÜSEYİN BAŞKANIN TAM KADRO YANINDA, BUNDAN SONRA DA EREĞLİDE YAPILAMAZ, EDİLEMEZ DENİLEN NE VARSA HEPSİNİ HÜSEYİN BAŞKAN YAPACAK

İbrahim Erol: Gönüllere girmiş Ereğli sevdalısı var yanımızda. AK Parti iktidarı Hüseyin Başkanın tam kadro yanında. Bundan sonra da Ereğlide de yapılamaz, edilemez denilen ne varsa hepsini Hüseyin Başkan yapacak. Nifak sokarak birlikteliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Hep birlikte bir olacağız, beraber olacağız, Allahın izniyle hep birlikte yeniden Ereğli diyeceğiz. Hüseyin Başkanla önümüzdeki 5 yıl Ereğli, yeniden kimlik kazanıp şahlanacak şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIM ARKAMDA, GENEL BAŞKANIM DEVLET BAHÇELİ BEY ARKAMDA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ UĞUR İBRAHİM ALTAY ARKAMDA İKİ TANE DE ASLAN GİBİ İLÇE BAŞKANIM YANIMDA EL ELE TUTUŞTUK, UYUMU YAKALADIK BİR VE BERABER YÜRÜYORUZ

Başkan Oprukçu: Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle bir ve beraber olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Her zaman kapısı ve telefonu hep açık olan, her anını hemşerilerine hizmete adayan bir Belediye Başkanı oldum. Daha önce geldiğimde bana inanılmaz destek verdiniz, bizler de Batıalagözümüze, kara sevdamız Ereğli'ye hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Tek muradımız dua almak ve Allah'ın rızasına mazhar olmak oldu. Öyle de olmaya devam edecek. Sizlere hizmetten başka Ereğlili hemşerilerimizin mutluluğundan gayrı hiçbir düşüncemiz yok. Cumhurbaşkanım arkamda, Genel Başkanım Devlet Bahçeli Bey arkamda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay arkamda iki tane de aslan gibi İlçe Başkanım yanımda el ele tutuştuk, uyumu yakaladık bir ve beraber yürüyoruz. Bizim iki tane öncümüz, örneğimiz, önderimiz var. Biri Devlet Bahçeli Bey birisi de Recep Tayyip Erdoğan Bey. Cumhur İttifakı olarak Ereğlimizde ve ülkemizin her yerinde başarılı olacak, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nda uyumla, emin adımlarla ilerleyeceğiz. 31 Mart Cumhur İttifakının bayramı olacak, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çifte bayram yapacağız. Ben sözünü aldım, seçimden sonra da Ereğli'miz vilayet olacak. Huzur şehri Vilayet Ereğliyi de beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...
Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...
Batıalagöz Mitingi Cumhur İttifakı Sevgisi ile Dolup Taştı...

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34877

Kullanıcı Adı

  • Abitter
    18 Mart 2024 Pazartesi

    Helal olsun sana halil ibrahim bey, gerçek olan bizlerin düşündüğünü yazmışınız bu hüseyin obrukcu artık yaptığı hizmet olmadığı için hükümete sığınmış, kaşarlaşmış artık.

  • Halil ibrahim
    16 Mart 2024 Cumartesi

    10 yıldır hükümetin belediye başkanıydı ne yaptı ereğliye hangi sanayi getirdi,hangi yatırımcıyı getirdi,iş alanları yarattı ki bol park yaptı il sözünü 10 yıldır veriliyor neredeyiz hala göç alan ilçeyiz yolda selam verecek tanıdık bile bulamıyoruz artık,sanayiler pislik içinde ,şehir içi sanayi yi kaldıracağız dedi pislik ve molozlar arasında iş yapılıyor, obrukcu kusura bakmada artık emekli ol ufkunuz açık değil yaşlandınız da günü kurtarayım modeli başkansınız ve adayısınız şunu da söyleyim geçen dönem de oyumu bağımsız adayken verdim her hangi partili de değilim bunu bilin muhafazakar yaşayan aileyim ama artık bilincine vardım bişeylerin vaadlerde iş olmuyor ve siz baad ettiniz hiçbirşey yapmadınız sadece park ve birkaç mahalleye asfalt o kadar


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR