Kapat !
ZÜBEYİR DURSUN EREĞLİSPORU DESTEKLİYOR

ZÜBEYİR DURSUN EREĞLİSPORU DESTEKLİYOR

AK PARTİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI DURSUN, HER DAİM EREĞLİSPOR’UN YANINDA!

ZÜBEYİR DURSUN EREĞLİSPORU DESTEKLİYOR
2022-10-01 03:40:59

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Beta Trafo Ereğlisporun yanında olarak takımın yükünü üstleniyor.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, yeni sezon öncesi Beta Trafo Ereğlispor için elini taşın altına koyarak takım için elinden geleni yapıyor. Geçtiğimiz sezon takımın deplasman giderlerini Konya Büyükşehir Belediyesi ile çözen Dursun, maç primlerine de katkı yaparak Ereğli ve Beta Trafo Ereğlisporun yanında olmaya devam etti.

Bu sezonda takımın deplasman giderleri ve daha birçok maddi-manevi durumlarını çözen Dursun, her ziyaretinde de takımın yanında olmaya devam edeceğini ifade ediyor.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış da, takımın her zaman yanında olan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursuna teşekkür ederek; Başkan Zübeyir Dursun geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda yanımızda. Kendisine ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a takım ve Ereğli adına tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımızın yapmış olduğu desteklerin büyüklüğü tartışılamaz. Kendisi her zaman takımla iç içe ve takımla bir bütün. Bu senede takımımız için deplasman giderlerini üstlenen Başkanımız, daha sezon başlamadan ne kadar değerli bir destek bulunduğunu göstererek bizleri mutlu etti. Bizde inşallah bu sezon bizlere inanan bizlere destek olan insanların yüzünü kara çıkarmayarak şampiyon olmayı hedefliyoruz dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 71761

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ