YRP ESKİ BAŞKANI KENAN BİLDİK NE DEDİ-

YRP ESKİ BAŞKANI KENAN BİLDİK NE DEDİ-

YRP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZGÜVEN NE CEVAP VERDİ-

YRP ESKİ BAŞKANI KENAN BİLDİK NE DEDİ-
2024-02-26 11:16:24

Yeniden Refah Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı görevini yürütürken Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Özkan Özgüven'in kendisini doğulu olduğu için görevinden aldırdığını söyleyen Kenan Bildik, "Cumhur İttifakına destek vereceğiz" dedi.
Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu'nun Alhan Mahallesi'ndeki programına katılan Kenan Bildik, Sekiz aydır yürüttüğü ilçe başkanlığı sürecinde parti bünyesine çok şeyler kazandırdıklarını ifade etti.
Özkan Özgüven'in belediye başkan adayı olarak açıklanmasının ardından ise doğulu olduğu için kendisiyle çalışmak istemediğini vurgulayan Bildik, kendilerine yapılan ayrımcılığın insanlık adına utanç verici olduğunu belirtti.
...
YRP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZGÜVEN NE DEDİ?
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, Yeniden Refah Partisi önceki İlçe Başkanı Kenan Bildik'in yapmış olduğu açıklama ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Atılan iftiralara cevap veren Başkan Adayı Özgüven:"İftira ve Yalanlarla siyaset yaptığını ve yaptırdığını sananlar 31 Mart 2024 de Ereğli Halkından sandıkta cevabını alacaklardır. Güzel Ereğlimizin insanlarını ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Kenan Bildik tarafından veya kendisine yaptırılan açıklamayı esefle kınıyorum. Birlikte EREĞLİ ruhuyla yola devam. ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 82151

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR