YİTİRDİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ VE İNSANLIĞIMIZ

YİTİRDİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ VE İNSANLIĞIMIZ

YİTİRDİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ VE İNSANLIĞIMIZ

YİTİRDİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ VE İNSANLIĞIMIZ
2024-01-01 14:12:08

Türklerde yeni yıl bayramıdır,Ayaz Ata ise bu bayramın simgesidir. Ayaz Ata, her yıl 22 Aralık'tan sonra gelen ilk dolunayda ortaya çıkar ve 1 Şubat'a kadar kutlamalar devam eder. Kuzey Türklerinde 21 Aralık'an sonra ilk dolunayın çıktığı ilk gün, yeni yılın ilk günüdür.
Aslında hepsin'den daha eski Adına Noel deyip Türklerin geleneklerinden Çalmışlar,Türküz Milliyetçiyiz diye geçiniyoruz ama atalarımızın miraslarına Sahip bile çıkamıyoruz,Müslümanız diyoruz Noel Ağacı süslüyoruz Batılılar Bugün Gerçek değer yargıları ile yüzleşip Akın Akın Kuran almaya ve İslamiyeti araştırmaya başladılar,Filistin'de yaşanan bu zulümün aynısı Yine Arakanlı Müslüman Türk kardeşlerimize yapılmakta fakat Onların sesleri duyulmamakta, Neden ? Müslüman Türk oldukları için Umarım Dünya bu zulmü de görür ! Nerde olursa olsun dini,dili,ırkı Ne olursa olsun İnsana, insanlığa yapılan bu zulme karşılık fonksiyonunu yitirmiş,ABD nin kuklası bir birleşmiş milletleri temsil etmeyen bir topluluk, Hiçbir yaptırımı olmayan Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Diğer Kıtalar arası Devletler sadece Seyrediyorlar ve İnsanlık için bir araya gelmiş kurum ve kuruluşlar sadece seyretmekle kalıp kınıyoruz mesajı iletiyorlar,hiçbir Somut Adım atmıyorlar, Esasında insanlığın geldiği Son Nokta Duyarsızlaştırıldık yada Duyarsız Hâle getirildik, Bugün Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğiniz de O yılan Yediğiniz kaba er yada geç Zehrini akıtacak ve sizi Zehirleyecek, buna hiç kuşkunuz olmasın.Bizlerin en büyük hatası Kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi Aktarım konusunda Nesillerimize Maalesef Üzülerek söylüyorum ki bu konuda gelenek ve göreneklerimizi aktarım konusunda yetersizleştik ve vurdumduymaz olduk, Kültürler arası Çatışmada mağlup hale geldik, Diğer Kültürlerin etkisi altına girdik bugün bu etkiye girmeseydik Ötükenden gelen geleneksel Türk Kültürümüzü Şuan Hâlâ yaşıyor olurduk, İnanmak ve dini inanç farklı,Gelenek Görenek Farklı, Yapılanlar farklı; Müslümanız diyoruz Noel Ağacı süslüyoruz işte bu Kültür arası Çatışmada mağlup edildiğimizin veya Asimile olduğumuzun farkına varır ve Gerçek kimliğimize ve benliğimize umarım en kısa sürede döneriz. Bütün İslam Alemimizin Başlangıcı Rahmet ve bereket aylarımızın gelişini Mübarek 3 Ayların başlangıcını kutlar Yüce Rabbimiz'den Hayırlara vesile olmasını temenni eder Yurtta Sulh Cihanda Sulh dileriz.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 39747

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA