Kapat !
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

AKPINAR: “HİÇBİRİNİZİN EKMEĞİYLE OYNAYIP HİÇBİRİNİZİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM. SELÇUKLU, KARATAY VE MERAM BELEDİYELERİNDE SOSYAL DENGE TAZMİNATLARI NE İSE AYNISINI EREĞLİ BELEDİYESİNDE UYGULAYACAĞIM”

UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
2024-03-28 17:56:43

Hiçbirinizin ekmeğiyle oynayıp hiçbirinizi işten çıkarmayacağım. Selçuklu, Karatay ve Meram belediyelerinde sosyal denge tazminatları ne ise aynısını Ereğli belediyesinde uygulayacağım diyen Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Ereğli Belediyesi çalışanlarına seslendi.

Akpınar, Ereğli Belediyesi çalışanlarına hitaben çektiği videoda Sevgili Ereğli Belediyesi çalışanlarımız! Pazar günü yapacağımız seçimden sonra Allahın izni ile bu şehre, hep beraber hizmet üreteceğiz.

Sizinle bundan sonra baskıyla, zulümle ve korkuyla çalışmayacağız. Gururla, nobran ve kibirle tepeden bakarak çalışmayacağız. Biz bu şehre beraber hizmet edeceğiz. Bu şehrin hizmetini beraber üreteceğiz. Bu nedenle hiç birinizi diğerinden ayırmayacağım. Hiçbirinizi bir partinin üyesi olarak görmeyeceğim. Sizin üç buçuk yıl boyunca sosyal denge tazminatı almadığınızı biliyorum. Selçuklu Karatay ve Meram Belediyelerinde sosyal denge tazminatları ne ise aynısını Ereğli belediyesinde uygulayacağıma buradan söz veriyorum. Sendikal haklarınızı istediğiniz sendikada yapabileceğinizin sözünü veriyorum. Sevgili çalışanlarımız bundan sonra umutla ve güzellikle hizmet vereceğiz. Güler yüzle hizmet vereceğiz, size şu sözü veriyorum. Ereğli Belediyesi çalışanlarının bir sosyal tesisi olacak, bu sosyal tesiste eşlerinizle, çocuklarınızla torunlarınızla, yemekler yiyeceksiniz, çaylarınızı, kahvelerinizi içeceksiniz, sohbetlerinizi edeceksiniz. Aranızda ben de olacağım. Hep birlikte orada olacağız, bu videoyu lütfen saklayın ve verdiğim sözleri unutmayın, unutturmayın. Hiçbirinizin ekmeğiyle oynayıp hiçbirinizi işten çıkarmayacağım, bu benim size umut Akpınar sözümdür

#UmutAkpınar

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/bahri.can.12/videos/1087317212548573?idorvanity=893214778144366

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 30047

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor