EREĞLİSPORDA HEDEF 3. LİG

EREĞLİSPORDA HEDEF 3. LİG

Bilgin Kamış ve ekibi bütün planlarını 3. Lig üzerine kuruyor

EREĞLİSPORDA HEDEF 3. LİG
2024-05-02 06:54:50

42 Sport TVden Şevki Öztürkün haberine göre Ereğlispor 3. Ligi hedeflemiş.

EREĞLİSPOR BÜYÜK OYNUYOR!

Süper amatör ligde şampiyon olup,yeniden BAL Ligine yükselen Ereğlispor'da kulüb başkanı Bilgin Kamış, sezon içinde verdiği bir demeçte, "Geçmiş yıllardaki hatalardan ders çıkardığını"söyleyip,"artık tecrübe kazandığını" belirtmişti. BAL Liginde hata yapmak istemeyen Bilgin Kamış kolları erkenden sıvayıp,Türk futbolunu heyecanladıracak bir teknik adamla görüşme gerçekleştirdi ve yüksek ihtimalle anlaşma sağladı.Şuan bir takımın başında görevi olan teknik adam,ligler biter bitmez açıklanacak.Yeşil-Beyazlı ekipte bütün planlar 3.lig üzerine kurulacak.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23796

Kullanıcı Adı

  • Rafet
    8 Mayıs 2024 Çarşamba

    Ya bilgin kamış işin gücün manipülasyon yapmak gibi geliyor hemşerim, türk futbolunu heyecanlandıracak teknik adammış böyle bir adam varsa amatör kümede ne işi var varsa zaten heyecan vermez ama derdin başka gibi aman takımı verin bana bak ben hocalarla da görüşüyorum vb gibi, yukarıdaki diğer yazıda çok güzel yazmış hemşerim oyuncuya iyi para verebilecekmisin primleri verebilecekmisin otel vb giderler çok para erzak vb şampiyonluğa kuracağın kadroda oyuncu herbiri ister 700-800 bin,nasıl ve nereden karşılanacak hesaplamalısın zorm 200-300 bir bulurum oyuncu diyorsan geçen yıl düştüğün gibi konya amatöre gidersin, gerçekten bu yükün altından kalkabilirmisiniz kimseye güvenmeden, bizlerde antalya’dan çok olmasada yardımcı oluruz buradaki hemşerilerimle birlikte

  • Ertuğrul sanlav
    3 Mayıs 2024 Cuma

    Ereğli belediyesi destek vermeli ereğlinintakımına

  • Zeki kuş
    3 Mayıs 2024 Cuma

    Bal liği amatör küme değil yalnız bilgin bey,iyi bir takım kurayım dediğiniz an bütçenin 50 milyondan aşağı olmaması lazım geçen yıl 5 milyona konya 1922 alamadın obrukcuyla beraber şimdi neyle bulacak bu parayıda şampiyon olacan bu ekenomik ortamda bide hayal satıyorsun bu şu demek takımı ben yöneteyim bana para verin şehri dinamikleri duyun sesimi demek ve bakın ben takımı şampiyon yapacaktım bakın hocalarla da görüşüyorum keşke tek hoca almakla bitse bu iş topçusu bar ,transferi var,primi var,deplasman gideri var,transfer ücreti var,yeme içmesi var var oğlu var planın proğramın ve şehirde para verecek ekibin varmı niğde belediyespor bu yıl çıktı giden masraf 50 milyonu buldu işin içindeyim yani para para para şart sonrada iyi bir yönetim kolay gelsin..

  • Serhat tükenmez
    3 Mayıs 2024 Cuma

    Tekrar konya amatöre düşürmede bilgin kamış 4 yıldır başkanlık yapıyorsun 2 defa düşürdün takımı konya amatöre hadi bakalım bekliyoruz…

  • Halil
    3 Mayıs 2024 Cuma

    Başarı hedefle başlar. plan programla devam eder.iyi bir plan program yapıldıktan sonra hedefdeki başari neden olmasın.3 yıl eregliyle oynayan nice takimlar 3.lig 2.ligde. şimdiden başarılar dilerim ekibe.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞKULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞKULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR