Kapat !
BAŞKAN ALTAY DOĞASEVERLERİ “KONYA’DA YÜRÜYORUZ” ETKİNLİKLERİNE DAVET E

BAŞKAN ALTAY DOĞASEVERLERİ “KONYA'DA YÜRÜYORUZ” ETKİNLİKLERİNE DAVET E

BAŞKAN ALTAY DOĞASEVERLERİ “KONYA’DA YÜRÜYORUZ” ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ

BAŞKAN ALTAY DOĞASEVERLERİ “KONYA’DA YÜRÜYORUZ” ETKİNLİKLERİNE DAVET E
2024-04-22 12:03:20

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Konya Projesi kapsamında başlattığı ve sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği Konya'da Yürüyoruz temalı doğa yürüyüşü etkinliği bahar döneminde ilk olarak Bozkır Çağlayan güzergahında başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyük ilgi gören etkinliğin Konyanın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunduğunu ifade ederek, tüm doğaseverleri yürüyüşlere katılarak Konyanın doğal güzelliklerini görmeye davet etti.


Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Konya'da Yürüyoruz temalı yürüyüş etkinlikleri, doğaseverleri şehrin doğal güzellikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Spor Konya Projesi kapsamında sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla başlatılan etkinliklerin doğaseverler tarafından büyük beğeni gördüğünü belirtti.

Her yıl düzenlenen etkinliklerin Konyanın geniş coğrafyasındaki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunduğunu ifade eden Başkan Altay, Doğaseverlerin şehrin stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıktığı etkinliğimiz, her yıl büyüyerek devam ediyor. Katılımcılar, Konya'mızın zengin doğal mirası, yürüyüş rotaları ve nefes kesen manzaralarıyla unutulmaz anılar biriktirirken doğayla iç içe olmanın huzurunu yaşıyor. Tüm doğaseverleri Konyamızın doğal güzelliklerini görmeye davet ediyorum dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Konya Projesi kapsamında başlattığı Konya'da Yürüyoruz temalı doğa yürüyüşü etkinliği bahar sezonunda ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu Bozkır Çağlayan güzergahında yapıldı.

Yürüyüşe katılan doğaseverler, bu güzel etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunarak Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Doğaseverler, Konya'da Yürüyoruz etkinlikleri kapsamında 28 Nisanda Derebucak Çamlık, 5 Mayısta Kilistra ve 12 Mayısta Hadim Yalınçevre güzergahlarındaki doğal güzellikleri keşfedecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43617

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR