CHP İLÇE BAŞKANI TÜRKTAŞ KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

CHP İLÇE BAŞKANI TÜRKTAŞ KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Nejat Türktaş: Emek ve Dayanışmanın Kutlandığı Yüce Bir Gün

CHP İLÇE BAŞKANI TÜRKTAŞ KUTLAMA MESAJI YAYINLADI
2024-05-01 05:39:41

1 Mayıs; emek, dayanışma ve işçi hakları mücadelesinin unutulmaz bir simgesidir. Her yıl dünya genelinde milyonlarca işçi, bu özel günde alanlara çıkar ve hakları için seslerini yükseltir. İşte bu işçi bayramı, emeğin, adaletin ve eşitliğin temsil edilmesini gerektiren bir değeri hatırlama günüdür.

1 Mayıs, tarihi boyunca işçi sınıfının mücadelesine, fedakarlıklarına ve kazanımlarına saygı duruşunda bulunmak için ayrılmış bir gündür. İşçiler, bu özel günde bir araya gelerek seslerini duyururken, geçmişte yaşanan adaletsizliklere ve işçilerin hakları için verilen mücadeleye de olan minnet ve şükranlarını ifade etmektedirler.

Bugün, işçilerin aldığı haklar ve kazanımlar, geçmişte verilen zorlu mücadelelerin ve cesur eylemlerin bir sonucudur. İşçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, insanca yaşama şartlarının sağlanması ve emeğin değerinin anlaşılması için verilen mücadele, birlik ve dayanışmanın gücünü göstermektedir.

1 Mayıs, sadece işçilerin değil, tüm toplumun dayanışma ve adalet duygularını hatırlatan önemli bir gündür. Bu bayram, emeğin kutsallığına vurgu yaparken, aynı zamanda işçilerin haklarına ve onuruna sahip çıkmak adına bir fırsat sunmaktadır.

Bu özel günde, işçilerin ve emeğin değerinin anlaşıldığı, alın terlerinin kurumadan haklarının verildiği ve adaletin sağlandığı bir dünya dileğiyle, birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamak istiyoruz. Tüm işçilere ve emeğiyle geçimini sağlayanlara selam olsun!

Yaşasın 1 Mayıs !

Nejat Türktaş

CHP Ereğli ilçe başkanı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 15874

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞKULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
EREĞLİ BELEDİYESİ GENÇLERE COŞKULU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR
İŞİTME ENGELLİ ABONELERE İŞARET DİLİYLE DESTEK OLUYORLAR