Kapat !
Veysel Gönülal’ın Gündeme Taşıdığı Bir Konu

Veysel Gönülal’ın Gündeme Taşıdığı Bir Konu

CHP Ereğli ilçe başkanı Gönülal: Ereğli Atatürk Stadyumu’ndaki son durum

Veysel Gönülal’ın Gündeme Taşıdığı Bir Konu
2022-10-13 23:28:22

Ereğli Atatürk Stadyumu yıkılarak TOKİ bölgesi tarafına yapılacağı açıklanmıştı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı bu yeni stadyumun büyüklüğü ne kadar olacak? Ereğli Atatürk Stadyumu'nun 5.000 kişi olan kapasitesi, yeni yapılacak olan stadyum'da kaç kişi olacak ve üzerisi kapatılacak mıdır? Yıkılacak olan mevcut stadyumun arsası nasıl değerlendirilecektir? Mevcut Ereğli Atatürk Stadyumu'nun olduğu bölgeyi Ereğlili vatandaşlarımızın yararlanabileceği ve kimseye peşkeş çekilmeden spor etkinlik alanına dönüştürülmesi gerekmektedir.

Diğer ilçelerde yapılan suni çim sahalar ışıklandırılırken neden Ereğli Sentetik Sahası ışıklandırılmamaktadır? Ereğli, üvey evlatlıktan çıkmış düşman gibi mi görülmektedir? Şehrimize yakışacak olan projeler yarım kalmaktadır. Lütfen, bu memleketimizin vergilerini heba etmeyin, bir an önce eksik olan yatırımları, yarıda kalmış projeleri çürümeden tamamlayın. Yeni yapılacak olan projeleride daha modern ve büyük olarak Ereğli halkına yakışacak şekilde yapın

Kapalı Spor Salonu'nun yapılacağı alan

Kapalı Spor Salonu, Ereğli Adliyesi arkasında Ticaret Sanayi Odası yanındaki arsaya yapılacaktır. Şehirin kalabalık ve dar olan bu bölgesine Kapalı Spor Salonunu yapmak, alanın küçük olmasından dolayı trafik sorunlarına yol açacaktır. Halen ihaleye bile çıkarılmamıştır. Yapılacak olan Kapalı Spor Salonu'nun kapasitesi kaç kişi olacaktır? 150 bin nüfuslu, halkın gönlünde il olan bir şehire sizin yaptıklarınız doğru mudur? Madem yapacaksınız Kapalı Spor Salonu ve Ereğli Atatürk Stadyumunu TOKİ tarafına geniş bir alana yan yana spor kompleksi olarak yapın. Hem alan genişliği mevcut hem de şehir trafiğinde sıkışıklığa sebep olunmaz. Bunları yaparken de kimseye peşkeş çekmeden yapın. Ereğli halkının menfaatlerini göz önünde bulundurarak hak edilen projelerin yapılmasını istiyoruz.

Aynı zamanda Devlet Hastanesi yolu üzerinde yapılan kapalı spor salonu neden hala faaliyete geçirilmedi? Salon açılmadan çürümeye terk edilmiş olup yarı halde bırakılmıştır. Bu kadar para harcanan bir tesisin, Ereğlili vatandaşlarımızın boşa savrulan vergilerinin hesabını kim verecektir? Bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız?

Veysel Gönülal

CHP Ereğli İlçe Başkanı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 88475

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI