UMUT AKPINAR: BU SEFER TAMAM

UMUT AKPINAR: BU SEFER TAMAM

EREĞLİ CHP ADAYI AKPINAR VE CHP YÖNETİMİ KARARLI

UMUT AKPINAR: BU SEFER TAMAM
2024-02-19 01:13:32

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Umut Akpınar ve Ereğli CHP örgütü, BU SEFER TAMAM dediler.
Bir zamanlar Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olan Ereğlide yaşanan olumsuzluklar göz önünde bulundurularak hata yapmamak için ellerinden gelen gayreti gösteren CHP yönetimi, Adayımız Umut Akpınar, Ereğlinin umudu oldu. Şu ana kadar ki esnaf, STK ve sokak gezmelerimizde bunu görebiliyoruz. Adayımızın özünde kavga değil dostluk var. İnsanlar kavgayı değil, sevgiyi özlemiş. Bunu başarabilmek için Umut var, Ereğlinin umudu var dediler.

Şu ana kadar ki çalışmalardan ve insanların samimiyetlerinden mutlu olduğunu söyleyen Ereğli Belediye başkan adayı Umut Akpınar ise, "31 Mart yere seçimlerine sıkı hazırlanıyoruz. İnsanları bölmeden, ayrıştırmadan Ereğliyi CHP belediyeciliğine hazırlıyoruz. Halkımızın rahmetli dayım Kenan Akpınar dönemindeki CHP belediyeciliğini özlediğini biliyoruz. Geçmişin tecrübelerini klavuz yapıp bugünün bilgi birikimi ile harmanlayıp, yarının inşasını tüm Ereğli halkı ile birlikte yapacağız" dedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52665

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA