Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY TEŞEKKÜR ALDI

UĞUR İBRAHİM ALTAY TEŞEKKÜR ALDI

TDBB Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Büyükşehir’in Örnek Hizmetlerini İnceledi

UĞUR İBRAHİM ALTAY TEŞEKKÜR ALDI
2022-12-11 14:54:49

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı için Konyada yurt içinden ve yurt dışından belediye başkanları, TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti. Konyada tarihi mekanları ve Büyükşehir Belediyesinin örnek hizmetlerini inceleyen belediye başkanları, Hz. Mevlanayı Anma Etkinlikleri kapsamında icra edilen sema gösterisini de takip etti.

Konya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı için Konyaya gelen Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu üyeleri, Konyada tarihi mekanlar ile Konya Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerini ziyaret ederek Hazreti Mevlânânın 749. Vuslat Yıl Dönümü Anma Etkinliklerine katıldı.

Yurtiçinden ve yurtdışından Konyaya gelen belediye başkanları toplantıların ardından TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti. Büyükşehir Taş Binada gerçekleşen ziyarette, heyet tarihi binada oluşturulan Konya Tanıtım Merkezini gezerek Başkan Altaydan bilgi aldı.

Alaaddin Camiinde gerçekleştirilen Sultanlara Saygı Nöbeti programını da takip eden TDBB Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformunu ziyaret ederek Kapsül ve Sosyal İnovasyon Ajansı hakkında bilgi aldı.

Ardından Konya Panorama Müzesi ile İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezini gezen heyet, Hazreti Mevlananın türbesini de ziyaret ederek Mevlananın sandukası başında dua etti. Belediye başkanları son olarak Hazreti Mevlananın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezinde icra edilen Sema Ayin-i Şerifine de katıldı.

TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yönetim kurulu üyelerini Hazreti Mevlânânın 749. Vuslat Yıl Dönümü Anma Etkinliklerinin devam ettiği bir dönemde Konyada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, TDBB çatısı altında birlikte güzel işler yapmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin Türkiyeye ve dünyaya örnek çalışmalar yürüttüğünü belirten TDBB yönetim kurulu üyeleri de sıcak ev sahipliğinden dolayı Başkan Altaya teşekkür etti.

#TDBB

#MEVLANA

#UĞURİBRAHİMALTAY

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 31403

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET