Kapat !
TARAFTAR, EREĞLİSPOR KUMLUCA MAÇINI ALMALI DİYOR

TARAFTAR, EREĞLİSPOR KUMLUCA MAÇINI ALMALI DİYOR

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, KUMLUCA BLD. SPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TARAFTAR, EREĞLİSPOR KUMLUCA MAÇINI ALMALI DİYOR
2022-11-26 09:50:05

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 9uncu haftasını bay geçecek olması sebebiyle verilen 4 günlük iznin ardından bugün gerçekleştirdiği antrenman ile ligin 10uncu haftasında karşılaşacağı Kumluca Bld. Spor maçının hazırlıklarına başladı.

Beta Trafo Ereğlispor bugün gerçekleştirdiği antrenman ile Kumluca Bld. Spor maçının hazırlıklarına başladı. Ligin 9uncu haftasında normal fikstürde deplasmanda Kemerspor ile karşı karşıya gelecek olan Beta Trafo Ereğlispor, Kemersporun ligden çekilmesiyle beraber bu haftayı bay geçecek.

Haftayı bay geçecek olan Beta Trafo Ereğlispor da, verilen iznin sona ermesiyle beraber ligin 10uncu haftasında evinde karşılaşacağı Kumluca Bld. Spor maçının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.

Atatürk Stadyumunda ısınma ve dar alanda top kapma çalışmalarının yapıldığı antrenman kondisyon çalışmaları ile sona erdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ereğlispor yönetiminin yaptığı toplantıda; Taraftar guruplarının satıp haksız kazanç elde ettiği bere, kaşkol türü Ereğlisporla alakası olmayan materyalleri sattırmayacağız. İlgili birimleri müracaat edeceğiz açıklamasının ardından, rant kesilecek korkusu yaşayan taraftar gurupları çark etmiş, Ereğlisporun arkasında olacaklarını beyan etmişlerdi. Bu maçta onların tutumunu da Ereğlili spor severler görme imkanı sağlayacak

#EREĞLİSPOR #KUMLUCA #BİLGİNKAMIŞ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37859

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI