Kapat !
ŞEVKİ KILINÇ TREND ENERJİ İLE ANLAŞTI

ŞEVKİ KILINÇ TREND ENERJİ İLE ANLAŞTI

Ereğli’ye Trend Enerji Firması Bayiliği Geliyor

ŞEVKİ KILINÇ TREND ENERJİ İLE ANLAŞTI
2022-07-05 10:56:18

Ereğlili işadamlarından ve Gelecek Partisi ilçe başkanlığı görevini sürdüren Şevki Kılınç, hayvancılık sektörünün yanı sıra enerji sektörüne de el attı.

Kılınç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Uzun zamandır Takipçisi olduğum ve üzerinde durduğum Türkiye'nin(GES) Güneş Enerj Sistemleri Sektöründe ikinci büyük firması olan Trend enerji firması ile bayilik sözleşmesini imzalamış bulunmaktayım.

Konya ve Niğde bölgelerini kapsayan bu projenin öncelikle bölgemize sonrasında konya ve Niğde ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

bunun yanı sıra projenin diğer bir kolu olan Elektrikli traktör ve şarj baz istasyonlarında kapsayan bu sistemde yer almak bizim için çok önemli bir rol oynamaktadır..

Diğer yandan global dünyanın yeni yüzü olan online satış pazarına ureticisepetim isim hakkı ile birlikte izyco anlaşmamızı sağlayarak tarım ve hayvancılık noktasında satış sistemini kurmuş bulunmaktayız..

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55939

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
EREĞLİ YOLU ÜZERİNDE YAKALANDILAR
EREĞLİ YOLU ÜZERİNDE YAKALANDILAR