Kapat !
İNOJEN FİRMASI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE LİDER KONUMUNDA

İNOJEN FİRMASI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE LİDER KONUMUNDA

Karapınar’da faaliyet gösteren İNOJEN, işsizliğe çözüm üretiyor

İNOJEN FİRMASI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE LİDER KONUMUNDA
2022-07-05 06:41:37

İnojen Enerji Teknolojileri ve Yatırımları Anonim Şirketi, DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN TÜM ENERJİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ düşüncesi ile yola çıkan bir şirket.
Yenilenebilir enerjide Türkiyenin kişi başına düşen elektrik üretiminin, Avrupa Birliği ortalamasının çok altında olduğunu bilen İNOJEN A.Ş., yenilenebilir ve alternatif enerji kaynaklarına çok değerli yatırımlar yapıyor. Türkiyenin elektrik üretim projelerini geliştirmeyi ve enerji açığının kapanmasında da aktif rol almayı planlıyor.
Yenilikçi, verimli, çevre ve insan dostu teknolojiler geliştirerek alternatif ve yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimine yönelen Inojen, enerji gibi çok stratejik öneme sahip bir alanda, bölgesinin enerji üretimini ve yatırımlarını şekillendiren en güçlü marka olma yolunda ilerliyor.

Türkiyenin en büyük yenilenebilir enerji üretim merkezi olan Karapınar Güneş Enerji Santrali (GES) yeşil kalkınma devrimine karbon emisyonunu azaltarak katkı sağlayacak.

İş istihdamı yaratma konusunda da önemli bir yere sahip olan GES, alanında iş bulamamış gençlere de iş kapısı olacak.

Henüz yeni olmasına rağmen binlerce insana istihdam sağlayarak evlerine ekmek götürmesine vesile olan Karapınar GES, şimdiden beğeni ile takip edilmekte, bu tesisi Karapınara kuranlara dualar edilmektedir

Ereğlili gençlere iş imkanı sağlayan ERMES Kolejide Karapınar İNOJEN şirketinin nimetlerinden yararlanan kurumlar arasında yer almıştır.

ERMES Kolejinden yapılan açıklamada;

Ermes koleji mezunlarını işe yerleştirmeye devam ediyor. Karapınarda faaliyet gösteren İlojen firmasında Şevket Öz, Gencay Küçükyüksel, Ali Emir Karaboğa, Abdullah Güldest, Ömer Baykal Denli, Furkan Harmancı, Mehmet Can Acar, Hamza Ergil ve Muhammet Ali Yalçın isimli sekiz öğrencimiz iş başı yaptı. Kendilerine yeni iş hayatlarında başarılar dileriz denildi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 20337

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR