Kapat !
SEÇOM DORSE YOL HARİTASI ÇİZDİ

SEÇOM DORSE YOL HARİTASI ÇİZDİ

Firma yetkililerinden Sezgin Çetin misyonlarını açıkladı

SEÇOM DORSE YOL HARİTASI ÇİZDİ
2023-02-23 12:05:20

Seçom Dorse Alım Satım firması yetkilisi Sezgin Çetin sosyal medya hesabından; Besmele her hayrın başıdır diyerek odaklanma konusunda bir metin paylaştı. Sezgin Çetin, Her işe besmele ile başlamak en güzelidir. Ardından Allah Teâla'ya hamd etmek ve Resûlullâh Efendimiz'e salavat getirmek duânın âdaplarındandır dedi.

En iyiler arasında olmak için kendilerine hedef belirlediklerini aktaran Sezgin Çetin, şu ana başlıklar altında hedeflerini açıkladı:

ODAKLANDIK

Seçom Otomotiv olarak Konya'da Bünyamin Akar, Murat Şengün, Mehmet Küçükçevik, Ahilerimizin gücünü arkamıza alarak, üretme ve satış hedefiyle yenilikçi ve mükemmeliyetçi bir anlayışla çıktık yola... Gelişimin tüm parametrelerini doğru okuyarak, en büyük olmaya değil "en iyisi" olmaya odaklandık.

İNANDIK

Yaptığımız her işte profesyonelce, en yüksek kaliteyi hedefleyerek, etik standartlara bağlı şekilde hareket etmenin; takip edilen, ilham alınan ve saygın işlere imza atan bir işletmenin temeli olduğuna inandık.

ÇALIŞTIK

Önce kendimize, sonra topluma karşı olan sorumluluğumuzla ve sürekli değişimi kılavuz olarak kullanma misyonuyla hareket ederek, kaliteli olanı imalat etmek için hiç durmadan çalıştık.

İLERLEDİK

Varoluşumuzu oluşturan temel değerlerimizi her zaman çalışmalarımızın odağında tuttuk ve beklentileri aşma hedefiyle ilerledik.

DESTEKLEDİK

Cesur düşünceleri desteklemenin geleceği şekillendirdiğini, topluma yön verdiğini, farkındalık oluşturduğunu, daha iyi kararlar alıp onları gerçekleştirmeye yardımcı olduğunu düşünüyor, birlikte çalıştığımız nitelikli takım arkadaşlarımızla stratejik düşüncenin yol haritasına sadık kalarak gelecek tasarımı yapıyor ve bunu sürdürülebilir başarının anahtarı olarak görüyoruz.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34531

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ MEDAŞ MÜDÜRÜ GÖKLER’İN ACI GÜNÜ
EREĞLİ MEDAŞ MÜDÜRÜ GÖKLER’İN ACI GÜNÜ
NARNİA GÜNLÜKLERİ ASLAN, CADI VE DOLAP OYUNUNU SAHNELENDİ
NARNİA GÜNLÜKLERİ ASLAN, CADI VE DOLAP OYUNUNU SAHNELENDİ