Kapat !
SAİT TURHAN: KÜFLERDEN KURTULABİLİRSİNİZ

SAİT TURHAN: KÜFLERDEN KURTULABİLİRSİNİZ

Beyaz Temizlik Firması Yetkilisi Turhan’dan küfler için tüyolar

SAİT TURHAN: KÜFLERDEN KURTULABİLİRSİNİZ
2022-09-26 10:34:10

Beyaz Temizlik Firması yetkilisi Sait Turhan, yayınladığı temizlik videolarıyla beğeni topluyor. Pek çoklarının son derece sıkıcı ve hatta zor bulduğu temizlik işlerini kolaylaştıran tüyolar veren Sait Turhan, son olarak küflerden kurtulmak için basit bir yöntemin tüyosunu verdi.
Sait Turhan, ev ve işyerlerinde hızlı ve etkili çözüm için yalnızca sirke, karanfil yağı ve çay ağacı yağı kullanıyor. Bir sprey şişesine bir bardak sirke, 20 damla karanfil yağı ve 20 damla çay ağacı yağı döküyor.
Sait Turhan, karanfil yağının, mantar önleyici özellikleri küf sporlarını da öldürdüğü için benzer bir amaca hizmet ettiğini belirtiyor. Ardından da karışımı, küflenmiş veya küflenmeye meyilli yüzeye püskürttüğünü ve suyla durulamadan önce 20 dakika beklettiğini açıklıyor.
KÜF KOKUSU İÇİN DE ÖNERİSİ VAR
Ünlü temizlik firması yetkilisi Sait Turhan, küfü temizlemenin kolay olsa da kokusunun haftalarca kalabildiğini söyleyerek bir de evin küf kokusundan nasıl arındırılacağını anlattı.
Evin harika kokmasını sağlamak için üç kolay ve ucuz tüyo paylayan Sait Turhan'ın tarifleri yine kolayca bulunabilen, hemen hemen her evde olan malzemeler içeriyor. Ünlü temizlikçi; limon, kahve çekirdekleri, vanilya ve uçucu yağlar kullanarak bu işin yapılabileceğini söylüyor.
Sait Turhan, mutfak ve çevresindeki kokuları gidermek için ilk olarak limonları ve sıcak suyu yirmi dakika fırına yerleştirdiği bir yöntem sunuyor.
Başka bir yöntemde de kahve çekirdeklerini ve vanilyayı kullanıyor ve iki malzemeyi ocakta kaynatıyor. Son olarak da minder kılıflarını daha uzun süre güzel kokmalarını sağlamak için kabartma tozu ve uçucu yağlarla yıkadığını belirtiyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 75146

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ