Kapat !
Mehmet Bakkal: Enerjimiz Güneşten..

Mehmet Bakkal: Enerjimiz Güneşten..

Halkapınar belediye başkanı Mehmet Bakkal, elektrik üretecek…

Mehmet Bakkal: Enerjimiz Güneşten..
2022-09-26 10:42:21

Halkapınar Belediye Başkanlığı sitesinden yapılan açıklamada;

Sürdürülebilir, temiz enerji kaynağı doğrultusunda belediyemizin tüm alanlarında kullanılan elektrik enerjisini üreterek arta kalan üretimlerle belediye bünyemize önemli katkıların sağlanacağı GES projemizin ilk adımı atılmış, projemizin kurulacağı 50 dekarlık alanın tahsisi, Milli Emlak Şefliğince Halkapınar Belediye Başkanlığına yapılmıştır denildi.

Halkapınarlı vatandaşlar, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal imzasıyla Milli Emlak Şefliğine tahsisi yapılan arazinin bir an evvel faaliyete geçirilmesi, Halkapınar belediyesine büyük oranda kazanç sağlayacak. Bu da biz Halkapınarlılara yansıyacaktır dediler

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 19650

Kullanıcı Adı

  • İbrahim çakırel
    26 Eylül 2022 Pazartesi

    Bitmeyen enerji : güneş enerjisi dünyanın en zengin ülkelerinin bile enerji kriziyle boğuştuğu bir dönemde; bitmeyen enerji kaynağı ve en çevreci ges projesini hayata geçirmeye çalışan halkapınar belediyesi çalışanlarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...