Kapat !
REMZİ YÜCEL: GENEL BAŞKANIMIZ ÜMİT ÖZDAĞ’IN ARKASINDAYIZ

REMZİ YÜCEL: GENEL BAŞKANIMIZ ÜMİT ÖZDAĞ’IN ARKASINDAYIZ

Zafer Partisi Ereğli ilçe başkanı Yücel, Genel Başkanları Prof. Dr. Ümit Özdağ ‘ın açıklamasını gazetemiz ile paylaştı.

REMZİ YÜCEL: GENEL BAŞKANIMIZ ÜMİT ÖZDAĞ’IN ARKASINDAYIZ
2022-08-27 04:45:28

Yücel, Genel başkanımız Özdağ, DİYANET İŞLERİ BAŞKANI TÜRK TARİHİNE DÜŞMANDIR, TÜRKİYE CUMHURİYETİNE DÜŞMANDIR ifadelerini kullandı dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, cuma hutbesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürkü anmayan Diyaneti, Afyonkarahisar Müftülüğü önünde protesto etmek istedi. Ümit Özdağın Müftülük binası önündeki protestosu polis tarafından engellendiği için Afyonkarahisar Zafer Meydanında basın açıklaması yaptı.
Genel başkanları Prof. Dr. Ümit Özdağın izin verilmeyen açıklamasını gazetemiz ile paylaşan Zafer Partisi Ereğli ilçe başkanı Remzi Yücel, Özdağın açıklamasının şu şekilde olduğunu söyledi:

‘Bu adam Diyanet İşleri Başkanı da değildir

26 Ağustos Türk Ordusunun Afyonkarahisarda Yunan Ordusuna karşı büyük taarruzu başlattığı günün 100üncü yılındayız. Bu taarruzun gerçekleşmesinin 100üncü yıl dönümünde Cuma hutbesinde diyanet işleri başkanlığı Mustafa Sabri zihniyetine sahip olduğu için ne Gazi Mustafa Kemal Atatürkün adını andı ne de 26 Ağustosta 1071de Romen Diyojenin ordusunu Malazgirte tarihe gömen Sultan Alpaslanın adını ağzına almamıştır. Metnin içinde bu zaferi kazanan büyük Türk Milletinin adı da yoktu. Diyanet İşleri Başkanı Türk Milletine karşıdır. Diyanet İşleri Başkanı Türk tarihine düşmandır, Türkiye Cumhuriyetine düşmandır. Bu adam Diyanet İşleri Başkanı da değildir. ‘ifadesinde bulundu.

"Senin İslama Verdiğin Zararı Bir Tek Recep Tayyip Erdoğan Vermiştir"

‘Duyduk ki İngilterede Londrada ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya hazırlanıyor. Allahtan kork. Gerçekten Müslüman olsanız İslamın son büyük taarruzunu yöneten Gazi Mustafa Kemal Atatürkü rahmetle anarsınız. Ama sizi kimse rahmetle anmayacak. Bu ne biçim bir ahlaksızlıktır. Sizin yüzünüzden, sizin bu yobazlığınız yüzünden, iktidar yanlılığınız yüzünden camileri iktidar Partisinin arka bahçesine çevirmeniz yüzünden millet Cuma namazına gitmiyor artık. Anadoluda 20 senede olmadığı kadar ateizm ve deizm sizin yüzünüzden gelişti. Ey diyanet işleri başkanı olan adam bil ki sen Sovyetler Birliğinde ateizmi geliştirme derneği başkanının yapmış olduğundan daha fazla ateist yetiştirdin! Deist yetiştirdin. Senin İslama verdiğin zarara bir tek Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Allah Gazi Mustafa Kemal Atatürke, Sultan Alparslana rahmet eylesin. Ruhları şad olsun

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 88977

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...