OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ

OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ

Cumhur İttifakı Cezaevi Lojmanları Sakinleriyle Bir Araya Geldi...

OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ
2024-03-05 15:32:00

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Cezaevi Lojmanları sakinlerini ziyaret ettiler.

31 MARTTA EREĞLİNİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANA OY İSTİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Cumhurun çatısı altında toplandık, Cumhurun gücüyle sizlerin huzurundayız. 31 Martta oy kullanmaya gittiğinizde sizlere 4 tane pusula verecekler. Bunlardan birincisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı pusulası orada da yine Cumhur İttifakımızın adayı mevcut Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay burada AK Partimizin logosu olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımıza sizlerden destek istiyoruz. İnşallah 31 Martta da Ereğlinin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkana oy istiyoruz. Ereğli Belediye Başkanlığı seçim pusulasında ise 3 hilal logosu olacak, AK Partimizin logosu yok. Ereğlinin kara sevdalısı Sayın Hüseyin Oprukçu Başkana destek verecek misiniz? Sağ olun var olun şeklinde konuştu.

BİZLER HÜSEYİN BAŞKANIN AK PARTİ OLARAK TAM KADRO GENÇLİK KOLLARIMIZLA, AK PARTİ KADIN KOLLARIMIZLA YANINDAYIZ

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Gençlerimize hitap ederek başlamak istiyorum. Sizlere daha iyi bir dünya, daha iyi bir ülke, daha iyi bir şehir kurabilmek için çalışıyoruz. Bunun için de gecemizi gündüzümüze katıyoruz artık gelişmiş ülkelere uzaktan bakmak değil niyetimiz gelişmiş ülkelerin önüne geçebilmek için ne gerekiyorsa Allahın izniyle onları yapıyoruz. İnşallah Hüseyin başkan desteklerinizle birlikte önümüzdeki 5 yıllık süreçte de Ereğli tipi Belediyecilik modelini tanıtan Başkan olur. Bizler Hüseyin Başkanın AK Parti olarak tam kadro Gençlik Kollarımızla, AK Parti Kadın Kollarımızla yanındayız. Size de sormak istiyorum, malum önümüz seçim siyasetten konuşmamız gerekiyor. AK Parti iktidarının gücüyle ve Konyada Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altayın desteğiyle Ereğlide Hüseyin Başkanımı Konyada Uğur İbrahim Altayı desteklemeye hazır mısınız? şeklinde konuştu.

TÜRKİYE BİZİM GÖZÜMÜZ, EREĞLİ İSE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Başkan Oprukçu: Bu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyin takdirlerine mazhar olmuş olmanın şerefini yaşıyorum. Bu seçim şahsımın seçimi, Belediye Başkanlığının seçimi değil bu seçim Ereğlinin seçimi, bu seçim Türkiyenin seçimi. Öyle ki Ereğli kabuğundan sıyrılsın, gelişsin istiyoruz. Bunun içinde tecrübeye, bilgi birikimine ihtiyacı var. Bu doğrultuda Cumhur İttifakı olarak sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizlere ifade ettiğiniz ihtiyaçlarınızla ilgili gereken çalışmaları başlatacağız, bizimle ilgili olmayan konularda da destek olacağım. Muradımız şehrimize adam gibi hizmet etmeye devam etmek. Seçileceğimiz noktasında şüphemiz yok. Türkiye bizim gözümüz, Ereğli ise bizim göz bebeğimiz. Huzur şehri Vilayet Ereğliyi inşa etmek derdindeyiz. Bunun sözünü aldık. Her sözün nihayete erdiği, netice aldığı bir dönem mutlaka olacak. İşte o dönem bu dönem, Ereğli'miz inşallah Vilayet olacak. Hizmet etmek istiyoruz, Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ
OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ
OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ
OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ
OPRUKÇU CEZAEVİ LOJMANLARINDA OY İSTEDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14713

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR