Kapat !
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Toplantıda çarpıcı mesajlar verildi

MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
2022-06-05 07:06:58

Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Aydınlatma toplantısı Ereğli Bolkar Düğün Salonunda yapıldı.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyeleri Güzide Çıpan ve Özer Karakayacı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Kararslan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yönetimi ile belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz yaptı. Konuşmasında, Cumhur İttifakının önemine dikkat çeken Yılmaz, Konya Ereğliden yakılan ateşle güzel sonuçlar alacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin dedi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, Ereğlinin, Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi olduğunu vurgu yaptığı konuşmasında, 2023 haziran ayında yapılacak olan seçimde Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecek dedi.

-OPRUKÇU: YERLİ VE MİLLİ BİR GELECEĞİ İNŞA EDECEĞİZ-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğlinin il olması gerektiğine vurgu yaptı ve 1952 yılından bu yana il olma özlemi yaşayan Ereğlinin 2023 öncesinde il olacağını söyledi.

Başkan Oprukçu, Türkiyenin, bir kurtuluş savaşı mücadelesi ile kazanılması gereken seçim atmosferine girildiği tabloda, aydınlatma toplantısının Ereğlide yapılıyor olması önemli. Türkiye, dışarıdan organize edilen seçimle değil, yerli ve milli bir geleceği inşa etmek bakımından 2023te Cumhur İttifakının başarılı olduğu seçimi hep birlikte yaşayacağız dedi.

MYK Üyesi Özer Karakayacı ise konuşmasında, 2023 seçimleri sonrasında Türkiyenin bölgesel gücünün tescil edildiği bir seçim olacağının altını çizdi.

-ÇIPAN: BEKAMIZDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ-

MHP MYK Üyesi Güzide Çıpan ise, konuşmasında, geleceğin lider ülkesi Türkiye hedefinden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti ve Devletimizin bekasından asla taviz vermeyeceğiz. Siyasi dolandırıcılara fırsat tanımayacağız. Verdiğimiz mücadeleyi ve mücadele hedefimizi tane tane anlatacağız dedi.

-ESİN KARA: BU ÜLKEDEN KAÇACAK BİRİLERİ VARSA O DA KENDİLERİDİR

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, muhalefeti şikayet ederek ekonomi üzerinden algı yaptığına dikkat çekti.

Muhalefeti 6lı çete olarak niteleyen Kara, Muhalefet Ayasofyayı hazmedemedi, Karabağı hazmedemedi. Altılı masada buluşanların anlaştıkları ortak noktaları, dış bağlantılı işbirliğine dayalı. Öcalana ev hapsinde anlaştılar. Kürtçe dilde eğitimde anlaştılar. Şehirlere eski isimlerinin geri verilmesinde anlaştılar, Selo ve Osman Kavalanın serbest bırakılmasında anlaştılar. Güneydoğuda Selahattin Demirtaşın ailesini ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanının ülkeden kaçacağını söylediler. Bu ülkeden kaçacak birileri varsa o da kendileridir. Kandile kaçarlarsa çadırları hazır, Pensilvanyaya kaçarlarsa villaları hazır dedi.

Ekonomi üzerinden yapılan algılara da değinen MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Atatürk, cebinde 3 ekmek parası ile bu ülkeyi kurtarmak için yola çıktığında ekonomi bitmedi de, şimdi mi bitecek? Biz bitti demeden bitmez diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, ekonomi gündemini değerlendirdi ve muhalefete yüklendi.

Dünya ekonomisi zor durumdan geçiyor. Rusya-Ukrayna savaşı enerji ve tedarikte sıkıntılar yaşatmaktadır. Enflasyon her ülkenin sorunudur. Hayat pahalılığı vatandaşı zor durumda bıraktı.

Fırsatçılar ve işbirlikçiler çoğalmıştır. Türkiye yatırım, ihracat, üretimde fiyat ve finansal istikrar sağlayacak ve yeni tedbirler alacaktır. Emekli ve kamu çalışanlarının maaşları yüzde 40 artacak. Tarımda üretim artışı yaşanacaktır. Esnafımız daha güçlü hale getirilecektir diyen Kalaycı, Türkiyenin tüm bu zorlu koşullara rağmen önemli adımlar atarak ihracatta rekor üstüne rekor kırdığını kaydetti.

Kalaycı, Cumhur ittifakı eser ve hizmetlerle yürürken CHP ve İP, HDP ile yol yürümektedir. Dertleri insanimiz değildir. Dertleri terör odakları ile bir arada yürümektir. Yerli ve milli savunmada Türkiye zirvededir. Terörün kökünü kazımak için yapılan operasyonlar terör barınakları yerle bir ediliyor. Cumhur ittifakının dik duruşu ve kararlı iradesi ile bu bataklık kurutulacaktır diye konuştu.

Kalaycı, konuşmaların ardından sorunları dinledi ve kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdi. Akabinde rozet takılması ve plaket sunumu ile program sona erdi.

MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP TOPLANTISINI EREĞLİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37651

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI