MAHMUT ELİHAYRAT YETKİLİLERİ UYARDI

MAHMUT ELİHAYRAT YETKİLİLERİ UYARDI

ELİHAYRAT: EREĞLİ SAHİPSİZ OLMAYACAK

MAHMUT ELİHAYRAT YETKİLİLERİ UYARDI
2024-01-16 15:33:43

Geçtiğimiz günlerde Ereğli kaymakamlık binasında Ereğli üzerine bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda Ereğlinin mevcut durumu ve daha güzel olması için neler yapılabilir konuları masaya yatırıldı.

Ereğli kaymakamı, Ereğli Emniyet Müdürü ve Ereğli Jandarma Bölük Komutanının da hazır bulunduğu toplantıda yapılacaklar ve yapılması gerekenler not alındı.

Ancak, kaymakamlık binasının arka kısmından bakıldığı zaman görülebilecek yakınlıkta olan milli servetlerimizden PTT lojmanları hiç gündeme bile gelmedi.

EREĞLİYİ SEVEN İNSANLARIMIZDAN MAHMUT ELİHAYRAT GÖRMÜŞ VE GÜNDEME TAŞIMIŞ

Ereğli söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan Veteriner Hekimi Elihayrat, sosyal medyasına taşıdığı PTT lojmanlarının içler acısı halini şu sözcüklerle dile getirmiş:

Ereğli de 2006 yılında önce yıkım kararı alınan, sonra vazgeçilip tadilatı için binlerce TL ödenip tadilat yaptırılan (çivi çakılmamış, şu anki durumu) Ptt ve Ptt lojmanına ödenen paralar nereye gitti?

4 tane gişe personeli ile 150 bin Nüfuslu Ereğli' ye nasıl hizmet verilir? En sakin günde bile 2 saatte sıra geliyor. Neden PTT nin Belediye karşısı ve sanayi şubeleri kapatıldı.

Ben Ereğli adına bunları soruyorum, bağımsız tarafsız basın mensuplarını da bu konuyu ve bunun gibi paralar harcanıp ortada icraat olmayan işleri araştırmaya davet ediyorum. PTT ile alakalı tadilat için ödenen paraların dökümanı ve daha detaylı bilgi için Ereğli PTT Müdürümüz Mustafa Turan Öztürk beyi ziyaret edip bir çayını kahvesini içerseniz detaylı bilgiye ulaşırsınız.

Ereğli sahipsiz olmayacak.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 51483

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI