Kapat !
KUYRUĞA GİRMEYE DEĞİYOR

KUYRUĞA GİRMEYE DEĞİYOR

ÖZYILMAZLAR DA HAMUR ADINA NE İSTERSENİZ VAR

KUYRUĞA GİRMEYE DEĞİYOR
2022-12-05 09:37:50

Türk halkı alışverişlerde kuyruğa girmeyi sevmez. Ömrü kuyruklarda geçen vatandaşlar mümkün olduğunca kuyruğa girmemeye çalışır. Ama burada durum farklı.
Vatandaş ihtiyacını kuyruğa girmeden halledebilecekken kendi isteği ile sıra beklemeye razı oluyor. Günün yorgunluğunu atmak için işten çıkan, işini kapatıp evine giden vatandaşlar buraya uğrayıp sıra bekliyor ve beklediği sıra sonucu evine mis gibi kokan ekmeği sıcak sıcak alıp götürebiliyor.
Gerek merkezde olmasının yanı sıra gerekse kaliteden taviz vermeyen Özyılmazlar, Ereğli halkına bu güzelliği sunuyor.
Konum itibariyle uzun bir koridoru olan firmanın koridor kısmında sıcak ekmeğin çıkmasını bekleyen kişiler, ciğerlerine ekmek kokusu çekerken bir yandan da Özyılmazların ürettiği diğer unlu mamülleri inceliyor.
İşletme sahibi Mehmet Özyılmaz, "Özyılmazların bünyesinde bulunan 2. Kattaki Özyilmazlar PitaArt kafede çay molası verip dinlendikten sonra ekmeğini alıp gidenlere de rastlayabiliyoruz" derken, Mustafa Özyılmaz ise "Sadece sıcak ekmek değil firmamız bünyesindeki bayanların ürettiği mayalı ve yufkalardan da alıp sabah kahvaltısına renk katanlar olduğunu da duyuyoruz. Hamur işleme noktasında yapılabilecek ne varsa yapıyoruz. Vatandaşlarımızın midesine kaliteli ürünler sunuyoruz" dedi.

#ÖZYILMAZLAR #EKMEK #MEHMETÖZYILMAZ #MUSTAFAÖZYILMAZ #ÖzyılmazlarPitaArt

KUYRUĞA GİRMEYE DEĞİYOR
KUYRUĞA GİRMEYE DEĞİYOR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85656

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...