Kapat !
EREĞLİSPOR KENDİ SAHASINDA YENİLDİ

EREĞLİSPOR KENDİ SAHASINDA YENİLDİ

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, KUMLUCA BLD. SPOR’A MAĞLUP OLDU!

EREĞLİSPOR KENDİ SAHASINDA YENİLDİ
2022-12-05 09:24:32

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 10uncu haftasında evinde karşılaştığı Kumluca Bld. Spora 2 – 0 mağlup oldu.

BAL Ligi 8inci Grubun 10uncu haftasında Beta Trafo Ereğlispor ve Kumluca Bld. Spor Ereğli Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Maç öncesi dostluk mesajlarının verildiği müsabakada Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Kumluca Bld. Spor yöneticilerine çiçek ve atkı takdim etti.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte maça üstünlüğünü koyan Beta Trafo Ereğlispor, maçın 16ıncı dakikasında penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Habib Uzun penaltıyı kaçırdı ve maçta eşitlik bozulmadı.

Penaltının kaçmasının ardından mental olarak düşüş yaşayan Beta Trafo Ereğlispor, maçta üstünlüğünü rakip takıma verdi.

Maçta ilk yarı karşılıklı ataklar geliştirilse de ilk yarı gol olmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlik ile gitti.

Maçın ikinci yarısına üstün başlayan Kumluca Bld. Spor, aradığı golü dakika 59da Ahmet Keleşin ayağından bularak maçta 1 – 0 öne geçti.

Golün ardından rakip kaleye gitmeye çalışana Beta Trafo Ereğlispor, istediği pozisyonları bulamadı ve maçın son dakikalarına 1 – 0 mağlup girdi.

Maçın 82inci dakikasında korner kazanan Kumluca Bld. Spor, Hakan Doğanın kafa vuruşu ile maçta durumu 2 – 0a getirdi.

Maçın son dakikalarında Beta Trafo Ereğlispor rakip kaleye yüklense de istediği golü bulamadı ve sahadan 2 – 0 mağlup ayrıldı.

Beta Trafo Ereğlispor, ligin 11inci haftasında ise deplasmanda Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek.

#EREĞLİSPOR #YENİLGİ #KUMLUCA #BİLGİNKAMIŞ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55753

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI