Kapat !
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN ŞEFFAFLIK HAMLESİ:

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR'DAN ŞEFFAFLIK HAMLESİ:

AKPINAR, BELEDİYE VE ŞİRKET HESAPLARI DÜZENLİ OLARAK KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK!

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN ŞEFFAFLIK HAMLESİ:
2024-04-20 06:33:14

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, seçim döneminde verdiği şeffaflık ve hesap verilebilirlik sözünü yerine getirme yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Başkan Akpınar, bu doğrultuda Ereğli Belediyesi ve bağlı iktisadi teşekkülü olan şirketin mali durumunu vatandaşlarla şeffaf bir şekilde paylaşmak için ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya Ereğli Belediyesi Mali İşler Müdürü Aynur Yardımcı, Bolkar Şirketi Mali Müşaviri Mahmut Ulusoy, Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ereğli Temsilciliği Başkanı Oğuz Aygın ve yardımcıları Aliye Atak ile Uğur Eken, ve Mali Müşavir İzzet Dönmez katıldı. Toplantıda, Bolkar Şirketi'nin hesaplarının şeffaf bir şekilde incelenmesi ve Ereğli Belediyesi'nin finansal işlemlerinin vatandaşlarla paylaşılması konuları ele alındı.
Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde verdiğimiz şeffaflık ve hesap verebilirlik sözünü yerine getirmek için ilk adımı attık. Ereğli halkı, belediye ve bağlı şirketlerimizin mali durumlarını açık ve net bir şekilde görebilecek," dedi.
Şirketin hesap dökümleri ve çalışanları hakkında gerekli çalışma ve incelemeler detaylı bir şekilde yapıldıktan sonra, 30 Nisan 2024 tarihinde kamuoyuna açıklanacağını belirtti.
Bu süreçte, şirkette çalışan personellerin durumları, birim amiri müdürler tarafından değerlendirilecek. Ereğli Belediyesine ait Bolkar Şirketinin hesap dökümü mali müşavirler ile SMMM oda temsilcileri tarafından netleştirilecek.
BELEDİYE VE ŞİRKET HESAPLARI 6 AYDA BİR VATANDAŞLA PAYLAŞILACAK!
Ereğli Belediyesi, altı aylık dönemlerde mali durumları Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın denetim ve katılımıyla kamuoyu ile paylaşacak. Belediye Başkanı Umut Akpınar'ın bu adımları, seçim vaatlerini gerçekleştirme yolundaki kararlılığını ve şeffaflık ilkesine olan bağlılığını orta koydu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 58734

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
NAMAZGaH’TA ELLER YAĞMUR İÇİN SEMAYA KALKTI
NAMAZGaH’TA ELLER YAĞMUR İÇİN SEMAYA KALKTI
ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR
ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR