Kapat !
Konya’da en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu

Konya’da en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu

Temmuz’da Konyalı müzik tutkunlarının tercihi yine fizy oldu

Konya’da en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu
2022-08-13 07:57:37

Temmuz ayında da Konyalı müzikseverler Türkiyenin dijital müzik platformu fizyi tercih etti. Platformda geçtiğimiz ay en çok dinlenen şarkı Sefonun ‘Tutsak şarkısı oldu. Temmuz ayının en çok beğenilen şarkısı son zamanların popüler grubu olan KÖFNün ‘Bitek ben anlarım olurken, Konyalı müzik tutkunları en çok Tarkanın ‘Yap bi güzellik şarkısını paylaştı. Temmuzda en çok dinlenen isim Sefo olurken, en çok aratılan şarkıcı listesinde de Sefo ilk sırada yer aldı.

Türkiyenin dijital müzik platformu fizy, Temmuz ayında da müzik tutkunlarının tercihi oldu. Konya, Temmuz ayında en fazla fizy dinleyen on şehir arasında yer aldı. Temmuz ayında fizyde ençok dinlenen, beğenilen ve paylaşılan şarkılar arasında Sefonun ‘Tutsak, popüler gruplardan KÖFNün ‘Bitek ben anlarım ve Tarkanın ‘Yap bi güzellik şarkısı yer aldı.

En fazla Sefo arandı

fizyde Temmuzda en çok aratılan şarkıcı, son zamanların popüler ve Türkçe rap müziğinin yeni nesil isimlerinden Sefo oldu.Sefo aynı zamanda Temmuz ayında fizyde en çok dinlenen sanatçı oldu.

En çok şarkı dinlenen on şehirden biri Konya

Temmuz ayında fizyde en fazla şarkı dinleyen on şehirden biri Konya oldu. En çok şarkı dinlenen ilk on il arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Kahramanmaraş, Bursa, Gaziantep, Adana, Diyarbakır ve Mersin de yer aldı.

Temmuz rap müziğin ayı oldu

Kullanıcılarına zengin şarkı türleriyle eğlenceli anlar yaşatan fizyde Temmuz ayında en çok dinlenen tür yine rap müzik oldu. Rap müziği sırasıyla ‘pop, ‘nostalji, ‘arabesk ve ‘yöresel türler takip etti.

Kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, editörlerin dikkatle hazırladığı en çok dinlenen listeler ‘Yaz Coşkusu, ‘Fizy Tatil, ‘Günün Listesi, ‘En Yeniler Yerli ve ‘Fizy Pop oldu.

Konya’da en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 22081

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ