Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY: HERKESİ BU COŞKUYA DAVET EDİYORUM

UĞUR İBRAHİM ALTAY: HERKESİ BU COŞKUYA DAVET EDİYORUM

“Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri” Başladı

UĞUR İBRAHİM ALTAY: HERKESİ BU COŞKUYA DAVET EDİYORUM
2022-08-13 07:49:22

Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşın Cuma namazı sonrası yaptığı duayla başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Pazar gününe kadar çok sayıda etkinlik ve indirimle devam edecek Tarihi Bedesten Günlerinin bereketli olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri başladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşın Kapu Camiinde kıldırdığı Cuma namazının ardından Bedesten içerisinde Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşın yaptığı dua ile yapılan açılışa; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol mensupları daha sonra misafirlere aşure ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 bin yıldır ticaretin merkezi olan Tarihi Bedestende ticaretin canlanması için yaptıkları etkinliği hayırlı olmasını diledi. Başkan Altay, Tüm Konyalı hemşehrilerimi, yakın illerdeki vatandaşlarımızı ve şehrimizi ziyarete gelen herkesi, çok sayıda etkinliğin ve indirimlerin gerçekleşeceği Tarihi Bedestendeki bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum. Alışveriş Günlerimiz bedesten esnafımıza ve şehrimize hayırlı ve bereketli olsun. dedi.

Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri kapsamında; söyleşiler, sokak müzisyenleri, temsili kıyafetlerle tarihi canlandırmalar, sanat uygulamaları, Mehteran Topluluğu konserleri, Bedesten Çarşısı Fotoğraf Sergisi ve Tarihi Kostümler Sergisi yapılacak. Ayrıca etkinlik süresince unutulmaya yüz tutmuş meslekler de yeniden hatırlatılacak.

Esnafın yüzde 30a varan indirimler yapacağı Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri 14 Ağustos Pazar gününe kadar 10.00 - 23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70546

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI