Kapat !
KONYA SAADET TURNUVA DÜZENLEDİ

KONYA SAADET TURNUVA DÜZENLEDİ

Genç Saadet pes turnuvasında kura heyecanı

KONYA SAADET TURNUVA DÜZENLEDİ
2022-11-14 22:30:47

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen ‘Pes 2021 Turnuvasının kura çekimleri gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlediği Pes 2021 Turnuvasında kura heyecanı yaşandı.

14 Kasımda düzenlenen pes turnuvasının kura çekimleri Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Kura çekemine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Danışmanı Eğitimci Mehmet Demirel, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve turnuvaya katılan çok sayıda yarışmacı katıldı.

GENÇLERE YÖNELİK FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Ayata, gençlerin ahlaki yönden yıpratıldığını belirterek, şunları söyledi: Saadet Partisi olarak gençlere yönelik bu ve bunun gibi pek çok etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin dışarda karşılayabilecekleri kötülükten korumak hem de onların isteklerine cevap verebilecek etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bu turnuva vesilesi ile genç kardeşlerimiz ile tanışmak, onların dertlerini dinlemek ve onların streslerini atabildikleri bir turnuva hazırladık. ‘Önce ahlak ve maneviyat düsturu ile bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile turnuvanın düzenlemesi için büyük emek veren Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyor turnuvaya katılan tüm arkadaşlara başarılar dikiyorum

BU TÜR TURNUVALAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİR

Kura çekiminde gençlere hitap eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Danışmanı Eğitimci Mehmet Demirel, Böyle bir turnuvanın tertip edilmesinden dolayı Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığını tebrik ediyorum. Bu tür yarışmalar gençlerimizin stres atabilmeleri, birbirileri ile kaynaşmaları açısından çok önemli ve kıymetli.

Programın hemen başında izletilen sinevizyon da her pek çok ülkeden birçok genç kardeşimizin Playstation yarışmaları hakkında yorumlarını düşüncelerini izledik İnşallah bu yarışma ilerde gerçekleştirilecek uluslararası Playstation turnuvalarına öncülük eder. Böyle bir turnuva vesilesi ile farklı ülkelerde ki birçok genç kardeşimizle bir araya gelme imkânı yakalamış oluruz inşallah. Gençlerimizi böyle bir etkinlikle aynı çatında toplamamanın çok anlamlı ve değerli olduğunu düşünüyorum. Ancak bu turnuvaların devamını getirmeliyiz Selçuklu Teşkilatımız turnuvanın devamı mahiyetinde Türkiye turu, bisikletlerle şehir turları gibi pek çok farklı etkinlere düzenleyebilir. Tabi böyle organizasyonların devamının gelmesi için gençlerimizin de teşkilatımızı zorlamalılar. Ülkemizin birlik ve beraberlik duygusu ile hareket etmeye çok ihtiyacı var o yüzden bu tür etkinliklerin önemini yeniden anlamış oluyoruz. Bu tür etkinlikler gençlerimiz arasında birlik beraberliği artıran dayanışma

duygusunu geliştiren etkinliklerdir. Diğer taraftan turnuva öncesi ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu turnuvanın bir yarışma eğlence olduğu bilincinden kopmadan maçlar esnasında heyecanımızı törpülemeli yanlışlıkla kötü söz kullanmaktan imtina etmeliyiz. Karşımızdaki rakibimiz kırmamalı onu olan saygımızı korumalıyız. Bu yarışma vesilesi eğlenirken kendimize sahip çıkmayı karşımızdakine karşı saygılı olmalı öğrenmeliyiz. Bu yönüyle tür yarışmalar bizler için bir eğitime de dönüşecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle yarışmaya giren kardeşlerimize başarılar diliyor, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

Milli Gazete Konya Bürosu

KONYA SAADET TURNUVA DÜZENLEDİ
KONYA SAADET TURNUVA DÜZENLEDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 40589

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI