Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ YARATIYOR

UĞUR İBRAHİM ALTAY YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ YARATIYOR

Başkan Altay: “Akyokuş Kasrı Yeniden Konya’nın Cazibe Merkezi Olacak”

UĞUR İBRAHİM ALTAY YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ YARATIYOR
2022-11-14 12:08:17

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesinin Akyokuş bölgesinde yapımını sürdürdüğü Akyokuş Kasrı inşaatında incelemelerde bulundu. Mimarisiyle Türkiye için önemli bir eser olacak Akyokuş Kasrının 11 bin 500 metrekare alanda; restoranları, kafeteryaları, çocuk alanları ve çevre düzenlemesiyle Konyanın tekrar yeni cazibe merkezlerinden birisi olacağını belirten Başkan Altay, Böylece Konyanın siluetine de etki etmiş olacak. İnşallah bahar aylarıyla birlikte bitireceğimiz bina tüm Konyaya ve şehrimize gelen tüm misafirlerimize hizmet etmeye devam edecek. dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak ve mimarisiyle şehrin siluetine etki edecek Akyokuş Kasrı tüm hızıyla yükseliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akyokuş bölgesinde yapımı devam eden Akyokuş Kasrının inşaatında incelemelerde bulundu.

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR ESER OLACAK

Konyanın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Akyokuştaki inşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altay, Buradaki restoran artık Konyamıza hizmet edemez hale gelmişti. Şimdi Konyaya örnek, mimarisiyle tüm Türkiye için önemli bir eser olacak Akyokuş Kasrımızın inşaatı sürüyor. 11 bin 500 metrekare alanda; restoran alanlarımız, kafeteryalarımız, çocuk alanları ve çevre düzeniyle Konyanın tekrar yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak. diye konuştu.

KONYANIN SİLUETİNE DE ETKİ ETMİŞ OLACAK

Konyanın her yerinden gözükebilecek güzel bir mimariyle Akyokuş Kasrını inşa ettiklerini belirten Başkan Altay, Böylece Konyanın siluetine de etki etmiş olacak. İnşallah bahar aylarıyla birlikte bitireceğimiz bina tüm Konyaya ve şehrimize gelen tüm misafirlerimize hizmet etmeye devam edecek. Konya mutfağının en güzel örneklerini Akyokuş Restoranımızda bugüne kadar vermiştik. Bundan sonra da inşallah Konyaya gelen tüm misafirlerimizi yenilenmiş binamızda, Akyokuş Kasrında ağırlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak. Şu ana kadar yüzde 50 aşmaya gelmiş durumdayız. İnşallah en kısa sürede tamamlamayı arzu ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 45063

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...