Kapat !
KONYA BÜYÜKŞEHİR DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL VERİYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL VERİYOR

Konya Büyükşehir Hatay’da Depremzede Çocuklar İçin Oyun Alanı Kurdu

KONYA BÜYÜKŞEHİR DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL VERİYOR
2023-02-26 13:27:14

Depremin yıkıma uğrattığı Hatayda yaşamın normale dönmesi için katkısını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Bilim TIRının ardından şimdi de çocuklar için Hatay Narlıca Çadır Kentine büyük bir oyun alanı kurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası Hatayda yaraların sarılmasına destek olmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketleri nedeniyle yaşamın durma noktasına geldiği Hatayda Konya olarak yaraları sarmak için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi, odalar, sivil toplum kuruluşları ve tüm Konya halkı olarak ilk günden itibaren Hataylıların yanında olmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Altay, arama-kurtarmadan lojistiğe, içme suyu temininden enerjiye, gıda ve barınmadan konteyner kent kurmaya kadar depremzedelerin her türlü eksiğini gidermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Depremin özellikle çocukları daha fazla etkilediğine dikkat çeken Başkan Altay, Çocuklarımızın kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak çok önemli. Bu anlamda Konya Bilim Merkezimiz bünyesindeki Bilim TIRımız bölgedeki çocuklarımızın hizmetinde. Ayrıca 11 ilimizde çocuklara yönelik çok sayıda etkinlik gerçekleştiriyoruz. Şimdi de yavrularımızın keyifli vakit geçirmesi için Hatay Narlıca Çadır Kentine büyük bir oyun alanı kurduk. Burada çocuklarımızın tebessümünü gördüğümüzde çok mutlu oluyoruz. İnşallah devlet-millet el ele depremin yaralarını saracağız dedi.

#KonyaBüyükşehirBelediyesi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37856

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu