Kapat !
HEDEFİ DÜNYAYA AÇILMAK

HEDEFİ DÜNYAYA AÇILMAK

GENÇ GİRİŞİMCİ ÇALIŞMA ALANLARINI GENİŞLETMEYİ HEDEFLİYOR

HEDEFİ DÜNYAYA AÇILMAK
2023-02-26 13:24:22

Konyanın Ereğli ilçesinde Web tasarım, Sosyal medya yönetimi, Promosyon ürünleri ve Dijital baskı üzerine faaliyetini sürdürdüğü işletmesinde genç girişimcilik örneğini sergileyen Hacı Deniz Ünal, sadece Ereğliye değil, Konya ve İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye ve Yurt dışında hizmet veriyor.

1997 yılında Konyanın Karapınar ilçesine dünyaya gelen ve genç girişimcilik örneğini sergilediği mesleğine nasıl başladığını anlatan Hacı Deniz Ünal; öğrenim hayatından sonra saha pazarlamasında çalışarak başladığı iş hayatını, yazılım şirketleri ile sürdürdüğünü söyledi.

Saha pazarlaması çalışmalarının ardından yazılım şirketlerinde çalışmaya devam ettiğini belirten Ünal, Yazılım şirketlerindeki çalışmalarımın ardından 2022 yılında kurduğum Ereğli merkezli HDU Media isimli şirketimde, Konya başta olmak üzere tüm ülke geneli ve yurtdışında hizmetlerimi eksiksiz veriyorum. Önümüzdeki yıllarda çalışma alanlarımızı genişleterek hizmet vermeyi planlıyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 54761

Kullanıcı Adı

  • Reis
    27 Şubat 2023 Pazartesi

    Başarılarinin en güzeli senin olsun canım


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI