KOMEKİN BU OYUNCAKLARI ÇOK BEĞENİLDİ

KOMEKİN BU OYUNCAKLARI ÇOK BEĞENİLDİ

KOMEKİN “ANATOYA OYUNCAKLARI, 6. ULUSLARARASI OYUNCAK FUARINDA ÇOK BEĞENİLDİ

KOMEKİN BU OYUNCAKLARI ÇOK BEĞENİLDİ
2024-03-11 09:32:42

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından üretilen Anatoya oyuncak markası, İstanbulda gerçekleştirilen 6. Uluslararası Oyuncak, Oyun ve Bebek Fuarı'nda ilgi odağı oldu.


Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) ürettiği Anatoya oyuncak markası, İstanbuldaki 6. Uluslararası Oyuncak, Oyun ve Bebek Fuarı'na katıldı.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarda yerini alan Anatoya oyuncakları, fuar süresince yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok uğradığı alanlardan biri oldu.

Fuarın açıldığı ilk gün Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan da Anatoya standını ziyaret ederek KOMEK bünyesinde üretilen oyuncakları yakından inceledi. Oyuncakları çok beğenen Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcana yerli ve milli otomobilimiz Togg hediye edildi. Oyuncakçılar Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akar ve TÜYAP Fuarlar Genel Müdürü İlhan Ersözlü de standı ziyaret eden isimler oldu.

124'ü yerli, 54'ü yabancı olmak üzere toplam 178 firmanın katıldığı fuarda Anatoya standını günlük ortalama 5 bin kişi ziyaret etti. Fuara katılan firmalara Zeybe ve Zenobya markalarının da broşürlerle tanıtımı yapıldı. Fuar süresince ulusal ve uluslararası firmalarla da ticari görüşmeler yapıldı.

Anatoya standındaen dikkati çeken ürünler ise ahşaptan yontma çita heykeli, Togg ve Atak Helikopteri oldu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95951

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR ŞURE GELENEĞİNİ YAŞATIYOR
KONYA BÜYÜKŞEHİR ŞURE GELENEĞİNİ YAŞATIYOR
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı