KMÜDE DEKAN YARDIMCISIYDI PROFESÖR OLDU

KMÜDE DEKAN YARDIMCISIYDI PROFESÖR OLDU

Ereğlili Mehmet Dalkılıç Şimdi Profesör

KMÜDE DEKAN YARDIMCISIYDI PROFESÖR OLDU
2024-02-08 06:19:47

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi ve dekan yardımcısı Ereğlili Mehmet Dalkılıç,, fakülteye profesör olarak atandı.

Dalkılıç, atama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, kendisinin bulunduğu mevcut konuma gelmesine yardımcı olanlara teşekkür etti.

Mehmet Dalkılıç, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine Prof.Dr. olarak atanmış bulunmaktayım. Prof. unvanını almamda üzerimde emeği olan herkese minnettarım. Rahmetli annem ve babamın bu günümü görmesini çok isterdim mekanları cennet olsun. Sevgili eşim Emine Dalkılıç, oğullarım Eymen Afşin ve Berke Hana hep yanımda oldukları için teşekkür ederim. İlkokul öğretmenim Ulvi Durmuşa, ortaokul ve lise öğretmenlerime, Lisans, Yükseklisans, Doktora eğitimimdeki tüm hocalarıma; KMÜ Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet GAVGALI hocama, KMÜ Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerine saygılarımı sunuyorum. Rabbim; ülkeme, milletime, üniversiteme hayırlı görevler yapmamı nasip etsin..

Öğretmeni Ulvi Durmuş ne dedi?

Her biri birer cevher olan, meslek hayatımın on dört mutlu yılını borçlu olduğum Oymalı Köyü'nün değerlerinden sadece biri olan sevgili öğrencim Mehmet Dalkılıç'ı Tebrik ediyorum, Allah yolunu açık, başarılarını daim etsin.

Bir öğretmenin öğrencileri tarafından yıllar sonra bile vefakârca anılması, hayatında sahip olabileceği en değerli şeydir. Allah'ım onlara da bu tür mutlulukları fazlasıyla yaşatsın. Başarılarını, mutluluklarını daim ve yollarını açık etsin.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14405

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI