Kapat !
Gönülal, “Ereğli’yi İl Yapacak Siyasi Parti CHP’dir”

Gönülal, “Ereğli’yi İl Yapacak Siyasi Parti CHP’dir”

CHP Ereğli ilçe başkanı Gönülal, il’lik konusuna açıklama getirdi

Gönülal, “Ereğli’yi İl Yapacak Siyasi Parti CHP’dir”
2022-06-28 14:55:15

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Ereğliyi İl yapacak tek siyasi partinin CHP olduğunu söyledi.

Son günlerde Ereğlinin il olma konusunun gündeme gelmeye başladığını ifade eden Gönülal, CHP olarak başta sayın Genel Başkanımızın ve akabinde Mecliste yer alan tüm milletvekillerimizin Ereğliye sözü vardır. Bu söz CHP İktidarı ile hayata geçecektir. CHP dışında hiçbir siyasi parti Ereğliye İl sözünü yerine getiremez dedi.

Önceki gün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün Türkiye'de il sayısının 100'e çıkacağı yönündeki söylemleri sonrasında İllik konusu Türkiye ve Ereğlide yeniden alevlendi. Demiröz daha sonra bu ifadelerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek İllik konusunun gündemlerinde asla olmadığını net bir şekilde ifade etti diyen Gönülal, Demirözün bu açıklamaları nabza göre şerbet dağıtmaktır. Artık insanlar bu söylemleri yemiyor. Gerçekleri net bir şekilde görüyor. Ereğlinin ve Türkiyede İl olmayı hak etmiş düzeydeki ilçelerin haklarını CHP verecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. İlçemizin İl olması için 11.03.2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilimiz Sn. Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekilimiz, Bakanımız Sn. Abdüllatif Şener in imzalarıyla EREĞLİmizin İl olma önergesi Meclise sunulmuştur. Tüm partilerden aynı özveri ve istek olsaydı bugüne kadar Ereğli çoktan İl olmuştu.

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlunun İktidara geldiğinde Ereğliye sözü var; Ereğli il olacak. Siz yapsanız da, yapmasanız da; CUMHURİYET HALK PARTİSİ olarak bizim iktidarımızda EREĞLİ İL olacaktır. Suni gündemler Cumhuriyet Halk Partisinin gerçeklerinin üzerine örtemez. İlçemize gelerek 2 gün boyunca vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen Uşak Milletvekilimiz Sn. Özkan Yalımda yaptığı açıklamada Türkiyenin 82. Vilayetinin Ereğli olacağını çok net bir şekilde ifade etmiştir diye konuştu.

Gönülal, “Ereğli’yi İl Yapacak Siyasi Parti CHP’dir”

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 42745

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA