Kapat !
NURULLAH YILMAZ SAHİPSİZİZ DEDİ

NURULLAH YILMAZ SAHİPSİZİZ DEDİ

DEVA Partisi Ereğli ilçe başkanı Nurullah Yılmaz Ereğli Cezaevini gündemine aldı

NURULLAH YILMAZ SAHİPSİZİZ DEDİ
2022-06-28 08:23:47

DEVA Partisi Ereğli ilçe başkanı Nurullah Yılmaz, vatandaş ekonomik zorluklarla boğuşurken birilerine rant sağlama adına yapılan işlemlerin boş işler olduğunu söyledi.

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; Ereğliye yapılan Millet Bahçesinin gereksiz olduğunu, buradaki maliyet artışından dolayı TUİK enflasyon rakamını Yüzde 69 olarak açıklarken, Ereğliye yapılan Millet Bahçesindeki Yüzde100lük artışın sebebini sormuştu.

DEVA Partisi Ereğli ilçe başkanı Yılmaz, şimdi de Ereğliye yapılan kapalı cezaevindeki bir olumsuzluğu gündeme taşıdı.

Yılmaz, Ereğlide bir adet yeni yapılan cezaevi varken ikinci cezaevini Ereğli halkına ceza olarak mı verdiniz? diye sordu.

İhale bedeli 400 milyon TL olan ve 2000 kişilik terör suçlusu için yapılan cezaevinin değiştirilerek, hücre odaları kırılarak, artı 100 milyon daha harcanarak 4800 adi suçlu yatacak şekilde hazırlanmasına bir anlam veremiyorum. Daha önceki açıklamalarıma cevap verilmedi, buna da vereliceğini zannetmiyorum ama halk bu vurdum duymazlığın cevabını sandıkta verecek dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 61516

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI