Kapat !
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR

MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR

TRAFOYA KEDİ GİREMEYECEK

MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR
2024-03-28 14:53:35

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş, 31 Mart günü yapılacak olan Yerel Seçimler dolayısıyla Konya, Karaman, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Kırşehir illerinde seçim günü kesinti yaşanmaması ve olası kesintilere anında müdahale için hazırlıklarını tamamladı.

MEDAŞ, seçim öncesinde tüm bakım-onarım ve aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirdiğini, seçim günü bölgesinde enerjinin sürekliliği adına tedbirlerini aldığını bildirdi.

NÖBETÇİ EKİP VE ARAÇLAR HAZIR BEKLETİLECEK

Seçim günü dahil olmak üzere ve seçime yakın zamanda herhangi bir planlı kesinti yapılmayacağı ifade edilirken, kesintisiz enerjide büyük öneme sahip trafo merkezlerinin güvenliği için olası tüm sorunlara karşı hızlı müdahale edecek nöbetçi ekiplerin tam kadro hazır bulundurulacağı ifade edildi.

7/24 HİZMETE HAZIR

50 kişilik şebeke yönetim kadrosu, 900 kişilik arıza uzman kadrosuyla ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, seçim gününde oluşabilecek yoğunluk için tedbirini alarak seçim için hazırlandı. Alo 186 kanalından gelecek taleplerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından gelecek tüm talepler de hızlı bir şekilde işleme alınacak.

MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 91833

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor