Kapat !
KOSKİ’DEN GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK

KOSKİ'DEN GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK

KOSKİ ALTINAPA BARAJ GÖLÜ ÇEVRESİNDE GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

KOSKİ’DEN GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK
2024-04-22 17:15:57

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin en önemli yüzeysel su kaynaklarından biri olan Altınapa Baraj Gölü etrafında geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gölde gün boyunca devam eden temizlik çalışması sonucunda toplanan atıklar, geri dönüşüme gönderilerek çevrenin korunmasına katkı sağlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere 31 ilçede çalışırken; su kaynaklarını temiz tutma sorumluluğunu da yerine getiriyor.

KOSKİ, özellikle hafta sonlarında balık tutmak veya sportif amaçlı olta balıkçılığı yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir alan olan Altınapa Baraj Gölü etrafında hafta sonu temizlik çalışması yaptı.

Kuraklık nedeniyle su seviyesinin düşmesiyle birlikte kıyı şeritlerinde oluşan atıkların temizlenmesi için yapılan geniş çaplı temizlik çalışmasında sonrası toplanan atıklar, geri dönüşüme gönderilerek çevrenin korunmasına katkı sağlandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14194

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR