Kapat !
ETYEMEZ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ETYEMEZ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milletvekili Halil Etyemez: Gazeteciler, Fikri, El Emeği ve Alın Teriyle Kutsal Bir Vazifeyi İfa Etmektedir 

ETYEMEZ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
2023-01-10 15:45:30

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Basın emekçilerimiz, aziz milletimizin olaylardan haberdar olmasını sağlayarak ve bilgi ihtiyacını karşılayarak çok kıymetli bir görevi yerine getirmektedir. Fikri, el emeği ve alın teriyle kutsal bir vazifeyi ifa eden tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Milletvekili Halil Etyemez, gazetecilerin büyük emekler vererek hem çok önemli bir kamu hizmeti yaptığını hem de toplumsal hafızayı tarihe not düştüğünü söyledi.

Gazetecilerin gece gündüz demeden çalışıp milletin bilgi ihtiyacını karşılayarak çok kıymetli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Milletvekili Etyemez, Basın emekçilerimiz, aziz milletimizin olaylardan haberdar olmasını ve bilgi almasını sağlamaktadır. Kameramanından muhabirine, fotoğrafçısından editörüne bütün basın emekçilerimiz bizlere ulaşamadığımız dünyaların kapılarını açmaktadırlar. Aynı zamanda vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini gündeme getirerek sorunların çözümüne katkı sunmaktadırlar. Bizler, her zaman hak ve hakikatin sesi olan değerli basın emekçilerimizi vicdanın meşalesi olarak görmekteyiz. İlkeli duruşundan ödün vermeden mesleğini icra eden, özveriyle görevini yerine getiren, doğru, dürüst, ilkeli ve tarafsız haber yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sunan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarımıza Allahtan rahmet diliyorum. diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 19318

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
VARDAR: İVRİZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK
VARDAR: İVRİZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK
TOKİ BELKAYA’YA 150 TANE MÜSTAKİL KONUT YAPACAK
TOKİ BELKAYA’YA 150 TANE MÜSTAKİL KONUT YAPACAK