Kapat !
EREĞLİSPOR ÜÇ FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

EREĞLİSPOR ÜÇ FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

BETA TRAFO EREĞLİSPOR’DA 3’Ü 1 ARADA TRANSFER!

EREĞLİSPOR ÜÇ FUTBOLCU TRANSFER ETTİ
2023-01-18 00:06:10

Beta Trafo Ereğlispor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce yaptığı transferleri açıklayan Kulüp Yönetimi, bugünde 3ü 1 arada transfer gerçekleştirerek ikinci yarıya güçlü girmek istiyor.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor ligin ikinci yarısına hızlı girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce yaptığı transferlerine yenilerini ekleyen Kulüp Yönetimi, Babaeskispor takımından sol bek İsmail Oğuzhan, Gençlerbirliği U19 takımından genç merkez orta saha Yunus Yürekli ve son olarak ligin ilk yarısını lider bitirmiş Mazıdağı Fosfat takımından sağ ve sol açık mevkilerinde oynayabilen Sinan Biter ile anlaştı.

Transferlerin ardından Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Sezonun ikinci yarısına daha güçlü çıkmak çıkan transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksik bölgelere yaptığımız takviyeler ile takımımızı sezonun ikinci yarısında daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz transferlerin hayırlı olmasını diliyoruz.

#BetaTrafo

#EreğliSpor

#Transfer

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 72991

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ