Ereğli’de Orta Refüjlerin Yeşil Dokusu Korunuyor

Ereğli’de Orta Refüjlerin Yeşil Dokusu Korunuyor

Ereğli’de Orta Refüjlerin Yeşil Dokusu Korunuyor

Ereğli’de Orta Refüjlerin Yeşil Dokusu Korunuyor
2024-05-21 13:38:07

Ereğli Belediyesi şehrin sokaklarını süsleyen orta refüjlerde, yeşil alanların bakımı için çapa ve çim biçme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kentin dört bir yanındaki ana caddelerde yer alan orta refüjler, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamanın yanı sıra, çevre dostu bir şehir görünümü oluşturuyor. Bu refüjlerdeki çimlerin düzenli olarak biçilmesi ve çapa çalışması hem trafik güvenliği açısından önem taşıyor hem de şehrin yeşil dokusunun korunmasına katkı sağlıyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Umut Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Şehrimizin yeşil alanları, bizim için büyük bir öneme sahip. Orta refüjlerde yürüttüğümüz çim biçme ve çapa çalışmalarımız, yeşil alanlarımızın korunmasının yanında şehrimizin temiz ve düzenli bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Bunun yanında Orta refüjlerdeki çim biçme ve çapa çalışmalarının yanı sıra ekiplerimiz yabani otların temizlenmesi ve bitki bakımı gibi işlemleri de gerçekleştiriyor. Bu sayede, şehrimizin yeşil alanları her mevsim canlı ve bakımlı bir görünüm sergileyecek. Şehrimizin dört bir yanında bakım ve temizlik çalışmalarımıza düzenli olarak devam edeceğiz" dedi.

Ereğli’de Orta Refüjlerin Yeşil Dokusu Korunuyor

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 82210

Kullanıcı Adı

  • Nurettin koçak
    22 Mayıs 2024 Çarşamba

    Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar bende ilçe edeyim şehrimizin girişi olan sdatyum önündeki kavşak rezalet durumda geçen adana’dan misafirlerimizin dikkatini çekmiş şehir girişiniz çok kötü gözüküyor dediler toprak ve ağaç kabuğu varmış üzüldüm tabiki, evet bende katılıyorum iyi bir restorasyona ihtiyaç var peyzaj ve yeşillendirme adına inşallah buralardaki yazılar okunur ciddiye alınılır..

  • Simge-hakan çelik
    21 Mayıs 2024 Salı

    Sn umut başkan ereğli’mizin özellikle merkezi yerleşkelerin iyi bir makyaja yani değişime ihtiyacı var büyük bir ilçeye yakışan olmalı örneğin sdat yolu refuşları,uğur mumcu göbeği ve yolu,eski öğretmenler evi önü yolu,çarşı merkez önü hotel aksoy önü bbetondan kurtarılıp daha modern renkli taşlardan olabilir,gülbahçe yolu refuşları görüntüsü atıl,bunlar gibi unuttuğumuz ana artel yerler düzenlenmeli biliyorum ki bunu yapabilecek kapatiseniz ve görüşünüz fazlasıyla var güzel ereğli’yi yapılanlarında koruyarak güzelleştirelim..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI