Kapat !
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER

EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER

EREĞLİ’DE BURAK BULUT VE KURTULUŞ KUŞ RÜZGARI ESTİ

EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER
2022-09-02 12:45:48

Ereğlide dün gece Beta Trafo Ereğlispora destek amaçlı konser düzenlendi. Türkiyenin sevilen ve en çok dinlenen sanatçıları arasında bulunan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş da destek konserine ortak oldu. Sevilen sanatçıların şarkıları binlerce kişi tarafından hep bir ağızdan söylendi.

Ereğlide Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Yönetimi tarafından takım için destek konseri düzenlendi. Atatürk Stadyumunda gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Destek konserinde ilk başta sahneye O Ses Türkiye yarışmasında birinci olan Hasan Koçak çıktı.

Sevilen sanatçı Hasan Koçak yaklaşık olarak 1 saat kaldığı sahnede alanı dolduran binlerce kişiye müzik ziyafeti yaşattı. Koçakın sempatik tavırları ve binlerce kişiden büyük alkış aldı.

TÜM YÖNETİM VE TAKIM EL ELE SAHNEDEYDİ

Hasan Kocakın unutulmaz bir gece yaşattığı konserde Koçaka Beta Trafo Ereğlispor Yönetiminde yer alan Birleşim Gıda sahibi Ramazan Arslan ve İlhan Dalgıç Pompa sahibi Hilmi İlhan tarafından forma ve çiçek takdim edildi.

Forma ve çiçek takdiminin ardından Beta Trafo Ereğlispor Yönetimi ve futbolcuları Başkan Bilgin Kamış liderliğinde sahneye çıkarak yeni sezon için şampiyonluk sözü verdiler.

BURAK BULUT VE KURTULUŞ KUŞ UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Hasan Koçakın sahnesinin ardından tüm Ereğlinin merak ve heyecan ile beklediği ünlü sanatçılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahneye çıktı. Sahneye çıkan ünlü sanatçılar ile birlikte eğlence doruklara ulaştı.

Ünlü sanatçılar alanı dolduran 7den 70e binlerce kişi ile birlikte sevilen şarkılarını seslendirdi. Unutulmaz bir gecenin yaşandığı konserde sevilen sanatçılar Beta Trafo Ereğlispor için destekte istedi.

Konserin sona ermesinin ardından Ereğlinin sevilen iş insanı Bilal Yiğit ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz tarafından ünlü sanatçılara forma takdim edildi.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış da ünlü sanatçılara çiçek takdim ederek, başarılar diledi.

EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM KONSER

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 21185

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...