Kurban Bayramı vesilesiyle Ereğlide kurulan kurban pazarını, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başkan Nejat Türktaş ziyaret etti.
Zuyaret sonrası Türktaş yaptığı açıklamada;
Hem üreticilerimizle hem de kurban alışverişi yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik, dertlerini dinledik.
Üretici, geçen yıl 425 TLye aldığı yemi bu yıl 850 TLye almak zorunda kalmış; maliyetler artarken kazanç sağlamakta zorlanıyor. Öte yandan vatandaşlarımız da alım gücü sorunuyla karşı karşıya. Ne satan kazanabiliyor, ne de alan rahatça alabiliyor.
Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun. dedi
CHP Ereğli ilçe başkanı
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.