Kapat !
DURUL TÜRKMEN: KONYA 4 BAKANLA BİR ŞANS YAKALAMIŞTIR

DURUL TÜRKMEN: KONYA 4 BAKANLA BİR ŞANS YAKALAMIŞTIR

Türkmen: Ereğlimiz için lehe çevirmek bizim boynumuzun borcudur

DURUL TÜRKMEN: KONYA 4 BAKANLA BİR ŞANS YAKALAMIŞTIR
2023-06-04 06:00:15

Siyaset arenasında yer alan Ereğlinin tanıdığı isimlerden Durul Türkmen Konyadan 4 bakanın çıkmış olmasının sevindirici olduğnu, iyi bir iletişim ile bunun Ereğli için şansa dönüşebileceğini söyledi.

Türkmen sosyal medyadan ayptığı açıklamasına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞANIN tensipleri ile yeni kabinede yer alan bakanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Diyerek başladı

Bakanlarımız arasında hemşehrilerimizin bulunması bizleri ayrıca memnun etmiştir diyen Türkmen, Yaklaşık 20 yıldır Ankarada ve İstanbulda hizmetlerine yakınen tanık olduğum kıymetli büyüklerim Ali YERLİKAYA ve Ömer BOLATIN yanı sıra Fahrettin KOCA ve Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ hemşehrilerimiz memleketimiz için birer şanstır.

Yine değerli bakanlarımız arasından Ömer Aşkın BAK ağabeyimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Dedi.

Ereğli belediye başkanlığına aday olacağı halk arasında konuşulan Türkmen açıklamasının sonunda, Özellikle memleketimize hizmet yolunda, kabinemizdeki bakanlarımızı yakınen tanıyor olmayı Ereğlimiz için lehe çevirmek bizim boynumuzun borcudur.

Ülkemize ve milletimize hayırlı, başarılı nice güzel hizmetler yapmalarını diliyorum. Daha önceki kabinede görev yapmış olan kıymetli bakanlarımızı da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85731

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!